2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8549 بازدید | 300 پست
عزیزم تصمیمت چیه حالا؟

شکایت کردم فعلا نامه پزشک قانونی که منو زده گرفته ام میخوام عذابش بدم از راه قانونی ولی قانون باید با من باشه 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

عزیزم ولش کن بذا واسه اون کادو بخره بدرک اینو بخون

.

.
بعضی ها را بدرقه کنید حتی اگر لایق بدرقه نباشند
بدون سربرگرداندن به عقب
بعضی ها را بدرقه کنید و بگذارید به قلب هایی بروند در اندازه ی خودشان.
حتی اگر مطمئن باشید روزی با چشمانی وحشت زده و بی پناه بر خواهند گشت
زخم های خاطراتشان را ببندید
بودن های ناروایشان را بشویید
غرور و دروغ و قضاوتشان را در چمدانشان بگذارید و بگذارید به هر کجا که باید بروند بروند.
بگذارید در گذشته به جایی که به آن تعلق دارند آرام بگیرند
و بدانید این از دست دادنی ضروری ست برای به دست آوردنی گران بها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم برو شکایت کن...این عکسو هم نشون بده مهریه ت هم بزار اجرا...با این عکس فکر نکنم دیگه حرفی توش بمونه 😢😢😢بنظرم جداشو....خودت نسوزون پای همچین آدمی...چه دختره بی ریخت هم هس شبیه میمونه

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
😢😢😢😢😢من بدبخت یه بچه یک ساله دارم به نظر شما این یه عکسی که طرف سرویس دربستی گرفته همینطوری یه ...

بی لیاقته چقدرم دختره چندشه اشغال،یه کاری کن باخوبی بیادسمتت درستش کن بخاطراون بچه بی زبون

ازاردیبهشت 97منتظریه فرشته کوچولوهستم😢خدایایه سوال؟🤔قربونت برم توکه مهربونی وقتی شوهرم بهم میگه نازاعرضه نداری برام بچه بیاری،توناراحت نمیشی؟؟؟؟ خدایامرسی که صدای دل شکستموشنیدی،وتوی ماه رحمتت ماه رمضان فرشته کوچولوموگذاشتی تودلم،خدایاجان امام رضامواظبش باش سالم بیاد،خیلی تنهام
شکایت کردم فعلا نامه پزشک قانونی که منو زده گرفته ام میخوام عذابش بدم از راه قانونی ولی قانون باید ب ...

آفرین کار خوبی کردی رفتی پزشک قانونی

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

واقعا خدا لعنت کنه اونی رو که تلگرامو اینستاگرامو هزار تا کوفت دیگه رو آورد اینجا...کسی که جنبشو نداشته باشه همون بهتر که تکنولوژی نداشته باشه...هممون باید بترسیم فقط این خانوم نیس که اینجوری مچ شوهرشو گرفته من خودم چندتا فیلم خیانت اینجوری دیدم....واقعا خدا نگذره از یه همچین مردایی...😡😡😡😡

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792