2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8553 بازدید | 300 پست
الان طلاق گرفتی؟ 

ن چن روزه دادخواست دادیم من خواستم پشیمون شدم برگشتیم لج کرد رفتیم باز.بعدشبش پشیمون شد.ولی دیشب بازفحشم میدادوتهدید منتظرم تاروزی ک نامه بیادفکرکنم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
همه میدونن دیگه دختراعاشق مردای زن دارمیشن چون سرکارمیرن حقوق دارن واسشون خرج میکنن

اره منم چن بار ب شوهرم گفتم فگ کن ی زن جون بکنه تو خونه بچه بزرگ کنه از همه چیش بگذره قناعت کنه اخر سرم اقا بره دنبال لاس زدنش 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکال ازتونیست عزیزم مردا این روزا نمیدونم دیگه چ توقعاتی از زنشون دارن ک تا ی کوتاهکارزی دیدم سریع ...

واقعا از دست این مردا

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
ن چن روزه دادخواست دادیم من خواستم پشیمون شدم برگشتیم لج کرد رفتیم باز.بعدشبش پشیمون شد.ولی دیشب باز ...

خدا کمکت کنه. ناراحت شدم 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

بنظرم باخانواده ات صحبت کن و اگر درست نشد جوابشو نگاه کن من خودم خیانت دیده هستم ولی شوهرم پشیمون شد و بخاطر دخترم موندم ولی بخدا قسم اگه یچیزی ازش ببینم جدا میشم خودشم میدونه 

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
من دارم فکر میکنم اگر همچین چیزی برام پیش بیاد زنده میذارمشون یا نه!!! خدا به دلت صبر بده استارتر.ک ...

خیلی خیلی سخته تصورش سخته چه برسه مثل من بود

خیلی سخته همه جا پول میخواد بعدشم همش داد وبیداد میکنن

خیلی بده خیلی من واسه ک شکایت یاده ۴۰۰.۵۰۰دادم .اخرشم گفتن قبول نیس.حالاترسم اینه اگه بریم دادگاه قاضی بهش بگه شکایتووای میکشتم این

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
بچه ها من شوهرم ذره ای بی احترامی بهم نکرده ولی بازم میترسم 🙁 بعضی دخترا که میان واسش کامنت می ...

نترس عزیزم انشالله ک هیچوقت نلغزن هیچکددم ازشوهرا

بهش فکرنکن

خدا ورداره همین اینستارو

خداروشکر ک شوهرم نمیتوته داشته باشه😆😆

البته خودمم ندارمایر ب یر هستیم

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟
حالاحتما دختره از توام زشت تره؟بنظرت؟

به نظر من موهاش از من فقط خیلی قشنگ تر ولی واقعا خوشگل نی

خدا کمکت کنه. ناراحت شدم 

مرسی اجی.میام اینجاام دردل کنم یا کسی نیس یا باحرفاشون ناراحتم میکنن