2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8552 بازدید | 300 پست
الکی میگه تو خوب نبودی توجه نکردی ولی همجوره پاش بودم

استارتر شما خوب بودی اما مردا نیاز به حامی ندارن.مردا در درجه اول یه زن می خوان که بهشون حاااال بده...واقعا سخته...خدا خودش حامی ات باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من شوهرم ذره ای بی احترامی بهم نکرده ولی بازم میترسم 🙁 بعضی دخترا که میان واسش کامنت میذارن اینستا خیلی حرص میخورم ... تا الان که مورد و واکنش مشکوکی از سمت شوهرم ندیدم ولی میبینم که این دختران که اول پیش قدم میشن و شروع کننده اینان ... خداکنه شوهرم نلغزه 🙁

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

ببین عزیزم این زندگی توه ببین میتونی برش گردونی یا نه ؟ به نظرم دیگه مزه اش رفته زیز زبونش یا باید درست ادبش کنی یا بسازی یا راهی برای برگشت

اما من بودم ولش می کردم خودم یه پسر سه ماه ونیم دارم اگه شوهرم باهام این کار می کرد نمیموندم

لعنت خدا ب هردوشون  مردی ک زن داره بچه داره دنبال ناموس مردمه  ودختری ک میدونه طرفش زن ب ...

همه میدونن دیگه دختراعاشق مردای زن دارمیشن چون سرکارمیرن حقوق دارن واسشون خرج میکنن

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
دختره اینکاروکرده شمافکره عکسشید؟؟!!اجی ناراحت شدم.دقیقا منم گفتم ب شوهرم چرا با فلان دخترحرف زدی من ...

😢😢😢😢

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
الکی میگه تو خوب نبودی توجه نکردی ولی همجوره پاش بودم

اصلا توفکر نباش

دفاع دیگه ای نداره ک بکنه ازخودش

حتی اگه کمم براش گذاشته باشی و هیچچچکارم نکرده باشی حق نداشت اینکارو بکنه

ازدواج این نیست ک فقط مردو زن براهم کارکنن 

انسانیتم این وسط حرف میزنه

اگه انسان بود اینکارو نمیکرد

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟