2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8553 بازدید | 300 پست
به نظر من موهاش از من فقط خیلی قشنگ تر ولی واقعا خوشگل نی

اخلاق مهمه اصن

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
مرسی اجی.میام اینجاام دردل کنم یا کسی نیس یا باحرفاشون ناراحتم میکنن

حالا درک کن اون خانما ک گف یه عده بیکار و علاف اینجان.... همه ن. یه عده... واقعا آدم و از زندگی ساقط میکنن با ذهن خرابشون

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس بزار شوهرت با برف امسال بره دیگ ام برنگرده خودتو نباز دنیا ب اخر نرسیده من خودم موندم ساختم فقط خودمو تباه کردم تو تباه نکن خودتو اجی گلم .چن سالته

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

موهاشم خوشگل نیست فقط بهشون ور رفته

تو هم اگه نیم ساعت وقت بذاری ب موهات ور بری ازاین خوشگلترمیشه

بهش فکرنکن

سعی کن زندگیتو جمع کنی

نذار یکی ازراه رسیده بقاپه ببرش

نهایت کاری ک بخوای خیالت راحت بشه طلاقه

ولی ب بچت فکر کن ک چقدر این وسط ادیت میشه و ایندش داغون میشه

باید بترسونیش و راحت نگذری

ولی زندگیتو هم خالی نکن بخاطر ی دختر ازراه رسیده

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟
پس بزار شوهرت با برف امسال بره دیگ ام برنگرده خودتو نباز دنیا ب اخر نرسیده من خودم موندم ساختم فقط خ ...

منم بخاطر بچه چند ماهم سوختم  و ساختم  الان ۱۰سالشه 

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
این دخترا هنوز نمیدونن شوهر ماها چی هستند وگرنه همه تو شادیها خوبن یروز باهاشون زندگی کنن ... الفراا ...

شوهرای ماهام نمیدونن اون دخترا چین فقط بخاطر چندساعت خوش بش میگن اینا فرشته ان

بعد اگه ی روز باهاشون زنوگی کنن میفهمن زن خودشون چ فرشته ای بودا

خانوما اشتباهِ اول از خودمونه...مردا رو انقدررر ساپورت می کنیم که فکر می کنن چی شده حالا...اسلام دین تعادله اما ما آدما یا افراطی هستیم یا تفریطی...

یا انقدر به شوهرامون بها میدیم که غرق میشن و احساس خفگی می کنن و یا انقدر بی محلشون می کنیم که گُم میشن...

منم بخاطر بچه چند ماهم سوختم  و ساختم  الان ۱۰سالشه

الان وضعیتت چطوره عزیزم؟

چفدر واقعا ناراحت کنندست

کاش ماقریما ب دنیا میومدیم ک انقدرخیانت نبود😢

منم بخاطر بچه چند ماهم سوختم  و ساختم  الان ۱۰سالشه

خدا حفظشو کنه 

ماها موقعیت طلاق نداشتیم نداریم ب نظر این خانوم  نباید عمرشو تباه کن اول شوهرشو بترسونه اگه دید درست بشو نیس بزاره بره 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
دعای هرشب من خدایا اگر داره به من خیانت میکنه یجور بکشتش تا من دیشو بگیرم و حقوقش بخورم و یه آبم روش

وای چقد مث من فک میکنی منم میگم اگه خیانت میکنه انشالله تصادف کنه بمیره دیشو بگیرم بخورم