2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8553 بازدید | 300 پست
الان وضعیتت چطوره عزیزم؟ چفدر واقعا ناراحت کنندست کاش ماقریما ب دنیا میومدیم ک انقدرخیانت نبود😢

من تو شهر غریب همش تو خونه بد نیست خیر سرم عاشقم بود برا من خودشو کشت از دو استان جدا تا بهم رسیدیم میگذره ولی داغ هنوز دلمون میسوزونه 

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤

من 10 سال زندگی کردم هی خیانت می دیدم می بخشیدم البته تلفن و اس و نگاه هیز اما اون وقیح تر می شد به نظر من اگه خیانت قابل بخشش بود قاتلام باید بخشیده می شدن اونقدر وقیح شد اون زناییی که می بخشن هنوزم شوهراشون خیانت می کنن ولی چون جا و پشتوانه ای ندار ن موندن وگرنه ذات بد اصلاح نمیشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 10 سال زندگی کردم هی خیانت می دیدم می بخشیدم البته تلفن و اس و نگاه هیز اما اون وقیح تر می شد به ...

من ازنظر مالی سخت دخترمه چون باباش خیلی هواشو داره میترسم جداشم نتونه تحمل کنه 

من ازنظر مالی سخت دخترمه چون باباش خیلی هواشو داره میترسم جداشم نتونه تحمل کنه 

گلم من کاری به شما ندارم کل ماجرا را گفتم و بس خیانت مثل قتله اگه قابل بخشش بود قاضی دادگاه باید قاتل ها را می بخشید هان مثل قاتل آتنا اهورا -و.... قاضی حکم قصاص میده چون میدونه تکرارامیکنن حالا ما زنا می گیم یه فرصت یه فرصت و بعد ..... ادامه دارد ماجرا البته زن خاینم هستا 

سخته فیلم شوهرت دیده باشی استارتر عکس شو دید من فیلم س... دیدم ازشون

یاااااااااا خدااااا... چ پست... واااای... چ جراتی دارن عکس و فیلم میگیرن

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
گلم من کاری به شما ندارم کل ماجرا را گفتم و بس خیانت مثل قتله اگه قابل بخشش بود قاضی دادگاه باید قات ...

میفهمم چی میگی بخدا منم دوست ندارم با یکی که عشقم بود تو سن ۱۶سالگی  براش جنگیدم و بعد خیانت دیدم زندگی کنم ولی چاره ای نیست فقط به عشق دخترم تحمل میکنم فقط 

اشکال ازتونیست عزیزم مردا این روزا نمیدونم دیگه چ توقعاتی از زنشون دارن ک تا ی کوتاهکارزی دیدم سریع ...

عزیزم حیف که طلا گرون و به جیب من نمیخوره وگر نه با طلا حرفاتو مینوشتم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

استارتر خانواده دختره رو پیدا کن ،عکسارو به اونا بده ،اگه نتونستی استفاده قانونی بکنی از عکسا حداقل به خانوادش بگو شاید اونا انسان باشن و یکم جلوشو بگیرن 

البته قبل اینا یه فکر اساسی واسه شوهرت بکن ،اونم خانوادش مخصوصامامانشو بنداز به جونش ،البته اگه براشون مهم باشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اشکال ازتونیست عزیزم مردا این روزا نمیدونم دیگه چ توقعاتی از زنشون دارن ک تا ی کوتاهکارزی دیدم سریع ...

واقعا باید در این صدا و سیما رو گل بگیرن با این برنامه ساختنشون. واقعا تاسف اور بود اون کلیپ خانم یزدی

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
میفهمم چی میگی بخدا منم دوست ندارم با یکی که عشقم بود تو سن ۱۶سالگی  براش جنگیدم و بعد خیانت دی ...

عجب تحملی داری شمااااا😢😢😢😢😢

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖