2777
2789

دوست پسرم از، صب تا7شب سره کاره بنده خدا تا فرصت گیر میاره یا زنگ میزنه یا میگه بریم چت کنیم بعدشم تا میاد خونه سری میره دوش میگیره ی شامی میخوره تا تزدیکای یک شب باهام چت میکنه یا تلفن میرنه 

اینارو دارم بهتون میگم بعدش ی سوال دارم ازتون

دوس پسرم یکم دیر ب دیر میاد منو ببینه مثلا سه ماهه باهمم فقط4بار همو دیدیم البته بگم تو این قرارا واسم سنگ تموم میزاره همش ناهار منو میبره بیرون

دیشب دعوای خیلی شدیدی کردیم من گفتم چرا نمیای منو ببینی حتما دوسم نداری اونم عصبی شد قسم خورد ک اینطوری نیست من بخدا وقت نمیکنم مواقع بیکار محبورم برم باغ ب مخصولات برسم قول میدم اوایل اردیبهشت بیام پیشت ی فرصت بده بهم و امروز باهم اشتی کردیم

میخوام ازتون بپرسم ک این عادیه؟؟ 

میشه ی چیزی بگین ک من امیدوار شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا شل بگیر دوست پسره شوهرت ک نی چرا توقع دارین غول چراغ جادو باشه.خودتونو وابسته نکنین. نمیاد خب نیاد فدا سرت پیگیر میشی چوس میشه میره هوا فک میکنه کسیه

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

نه عادی نیست طلاق بگیر

هنوز زنش نشدههه

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂