2777
2789
عنوان

با موهای وزوزی چه کنم؟🧐

2441 بازدید | 57 پست

موی صاف یا فرفری: مسئله این است! 😅به 

نظرم اصلا مهم نیست که موهاتون صاف باشه یا فر، رنگ شده باشه یا رنگ نشده، کوتاه باشه یا بلند!

پس چی باشه؟

اول که دل باید خوش باشه، بعد هم موها باید سالم باشن... بعله سالم آقاجان...

حتما خیلیا هم مثل من خروار خروار پول شامپو و ماسک موی خوب دادن... این آخریا دیگه زده بود به سرم و از یک کشور دیگه شامپو سفارش دادم، با خودم گفتم شامپوهای قبل تو اصلا سوتفاهم بود

ولییییییی، نتیجه چی شد؟

هیچی

وقتی ساختار مو آسیب میبینه ظاهرا این شامپوها و نرم کننده ها و ماسک موها فقط مثل مسکن میمونن... یه چندساعت درد فراموش میشه بعد روز از نو، روزی از نو....

اما من چه کردم؟

باز پول شامپو و ماسک مو دادم؟! خیر

خیلی زود متوجه شدم این شامپوها به خاطر خنثی نبودن ph و داشتن ترکیبات خیلییییی

دوبار  شیک و سمی واسه موهای سالمم سمه چه برسه به موهای من...

البته که موهای منم به مرور آسیب دید

اما من چه کردم؟ با مواد کراتینه ی آمریکایی فاقد فرمالدئید که یه ماده ی سمیه و نیازی به قرنطینه بعد از اتمام کار نداره، موهامو کراتینه ترمیم و احیا کردم...

الان هم از شامپو و ماسک موی مخصوص استفاده می کنم... واقعا موهام زنده شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من مجرد که بور خیلی موهاش وز وزی و فرفری اصلا یه وضعی بود این عروسی کرد از اون روز به بعد من دیگه ندیدم موهاش وز وزی باشه نمیدونم چیکار کرد خیلی با حوصلس برعکس من 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
چاره ی اینجور موها فقط کوتاه کردنه . باید کوتاه کرد تا جون بگیره    

کوتاه کردن ساده ترین و کوتاه ترین راهه

قطعا‌ کسی که همه ی راهها رو امتحان کرده دنبال کوتاه شدن موهاش نبوده😅

ب نظرتون شامپو برای موهای خشک استفاده کنیم خوب میشه ب نظرم خشکه ک وز وایمیسته؟؟

قطعا از هیچی بهتره ولی برای طولانی مدت دنبال راههای بهتری باش...

حتما از روغن آرگان اصل روی موهاتون اسپری کنید...

عزیزم‌منم مشکل تورو دارم.ارایشگر واست کراتینه کرد یا خودتون؟میشه بگی از کجا خریدی و قیمتش چنده؟

موهاتون دکلره شده؟ نشده؟ میزان آسیب دیدگیش هم مهمه... نه من مو دست آرایشگر نمیدم😄

البته که آرایشگر کار درست زیاده ولی قیمتا فضاییه

خواهر من مجرد که بور خیلی موهاش وز وزی و فرفری اصلا یه وضعی بود این عروسی کرد از اون روز به بعد من د ...

راههای درمان زیاده... مثلا موهای مادر من واقعا چپب خشک بود، براش دکلره کردم و همزمان از مواد تراپی استفاده کردم الان از قبل دکلره اش نرم تره...