2777
2789
عنوان

با موهای وزوزی چه کنم؟🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 57 پست
لطفا توضیح بده باید چکارکرد توخونه که کراتینه کنیم موهارو ممنون یک عدد موفرفری درمانده هستم باتشکر

من خودم موفرفری ترین بودم ولی چه میشد کرد

نه شونه میشد ، نه انگشتام میرفت تو موهام، تا چندساعت بعد حموم شیک و مجلسی فرفری ها کنار هم میشستن... فردا که میرفتم سرکار یهو وحشی میشدن، میومدم خونه با سیم ظرفشویی طرف بودم😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم موفرفری ترین بودم ولی چه میشد کرد نه شونه میشد ، نه انگشتام میرفت تو موهام، تا چندساعت بعد ...

بخدا من دخترم توشون چنگ میندازه دستشم ول میکنه ولی دستشو بزور میتونم دربیارم طفلکی ۵ماهشه ارادی نیست ولی دستش گیر کنه دیگه گیر کرده بخدا خستم دیگه هیچ مدلی نمیتونم به موهام بزنم همش تخت شونه مبکنم کف سرم😕😕

❤ 
راضی بودین؟ هزینش چقدر شد؟ منم تو فکرشم انجام بدم 

راضی به مقدار زیاد...

هزینه خرید کراتین فقط پرداخت کردم

خودم تو خونه انجام دادم

سخت نیست ، راحتم نیس بستگی به مهارت خودتون داره

بخدا من دخترم توشون چنگ میندازه دستشم ول میکنه ولی دستشو بزور میتونم دربیارم طفلکی ۵ماهشه ارادی نیست ...

الهیییی، نی نی ها تو این سن نیاز دارن هی با انگشتاشون بازی کنن، اگه بدونین چقدر براشون خوبه هی میگید بیا چنگ بنداز... 

جدا از شوخی من اطلاعاتی از موهای قشنگتون ندارم

فردا کامنت بذارید اگه بتونم راهنمایی می کنم❤️

راستی احتمالا تا یکی دو روز دیگه موی یه عزیزی رو کراتین می کنم و از مراحل عکس می گیرم...

نمی دونم اینجا میشه گذاشت ، امنیت داره یا خیر

دیگه هرچی خدا بخواد

تا فردا می سپرمتون به خدا....

مواد کراتینه واقعا انقدر گرون نیست که آرایشگرا انقدر پول میگیرن، درسته زحمت داره، ولی یه باکس مواد ک ...

عزیزم‌مارک مواد کراتینتو میگی و قیمتشو اینکه از کجا خریدی؟لطفا 😭😭

خانم ها الان یه نکته ی جدید یادم افتاد

دستگاه موخره گیر هم هست برای مبتلایان😄

قیمت دستگاه بالا نیست

ولی بسته به موهاتون قیمتش تو آرایشگاه از ۸۰ هست تا ۳۰۰...

توجه توجه: من خودم امتحان نکردم

دستگاهشو دیدم فقط

و آرایشگاههایی که اینکارو انجام میدن...