2777
2789
عنوان

موبایل آیفن

283 بازدید | 38 پست

خیلی خیلی دلم موبایل آیفن میخواد اما اصلاااا جمع نمیشه پول! هرکار میکنیم اصلا شرایطش جور نمیشه و منی که همش فکرم روشه . هیچیم کم ندارم تو زندگی! طلا دارم ماشین مدل بالا داریم_ خونه_ حقوق خوب. اما متاسفانه سر این یه مورد جور نمیشه و من همش فکرم روشه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنتی خیییییییلیم گرونه!! الان ۱۲۸ گیگش یعنی معمولی که پرومکس نیست شد ۶۰ میلیون . میفهمی ۶۰ میلیون!

منم نمیگم پرومکس میخوام.  قرار خرید رو همون ۶۰ میلیونی ۱۲۸ گیگشع

هرکی تو خیابون میبینم داره هرکی تو عروسی میبینم داره یه بچه مدرسه ای میبینم داره .........

تو دانشگاه ینی هرررکی میبینم داره 

میگم این همههه ایفون تو دنیا چرا یکیش واسه من نیس🤣🤣😭😂😂

خدایا بینهایت شکرت💚💚

منم نمیگم پرومکس میخوام. قرار خرید رو همون ۶۰ میلیونی ۱۲۸ گیگشع

منم نمیگم اخرین مدلشو میخام

کلا از ایفون همه سری هاش دوربینش عالیه منم بخاطر دوربین دوسش دارم

ب ۱۱ پرو راضیم 

خدایا بینهایت شکرت💚💚

تو دانشگاه ینی هرررکی میبینم داره میگم این همههه ایفون تو دنیا چرا یکیش واسه من نیس🤣🤣😭😂😂

خخخ😂والا مردم مگه نمیگن اوضاع زندگی خرابه وضعیت اقتصادی بده؟؟؟ پس گوشی آیفن تو دستشون چی میگه؟؟؟ همخوانی ندارن باهم! مگه میشه!

خخخ😂والا مردم مگه نمیگن اوضاع زندگی خرابه وضعیت اقتصادی بده؟؟؟ پس گوشی آیفن تو دستشون چی میگه؟؟؟ هم ...

آخه ما که وضع زندگیمون خوبه جرا نمیتونیم این لعنتی رو بخریم؟؟؟؟!😑🤭

خخخ😂والا مردم مگه نمیگن اوضاع زندگی خرابه وضعیت اقتصادی بده؟؟؟ پس گوشی آیفن تو دستشون چی میگه؟؟؟ هم ...

دقیقا همینو بگو با اون گوشی ۱۰۰ میلیونی تو دستش میناله خجالتم نمیکشه😂

خدایا بینهایت شکرت💚💚

آخه ما که وضع زندگیمون خوبه جرا نمیتونیم این لعنتی رو بخریم؟؟؟؟!😑🤭

والا چی بگم

ی راهکار میدم بهت

این قرعه کشیای خانوادگی هس..

اگه دور و برت هست شرکت کن بنظرم راه خیلی خوبیه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

منم نمیگم اخرین مدلشو میخامکلا از ایفون همه سری هاش دوربینش عالیه منم بخاطر دوربین دوسش دارمب ۱۱ پرو ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

والا چی بگمی راهکار میدم بهتاین قرعه کشیای خانوادگی هس..اگه دور و برت هست شرکت کن بنظرم راه خیلی خوب ...

وای راست میگی . متاسفانه فعلا قرعه کشی نیست. حالا گوش به زنگ باشم دنبال قرعه کشی ببینم چی میشه  😭😭😭😭