2777
2789

بین من و مادر و پدرشوهرم خیلی بحث پیش اومده واقعا در حقم بدی کردم اما شوهرم میگه بهت بدی نکردن انگار واقعا کوره و اشتباهات اونا رو نمی بینه.هر وقت بگم من رو ببر خونه مادرم داد میزنه چرا ب من نمیگی من رو ببر خونه مادر خودت یا چرا تاحالا ب مادرم زنگ نزدی. 

من اوایل هم رفت آمد داشتم هم زنگ میزدم اما وقتی سلیطه بازی در آوردن زنگ نزدم و نگفتم من رو ببر خونه مامانت.

اما خب شوهرم خودش منو میبره پیش خانواده اش ک ی وقت خونوادش نگن چرا زنت نمیاد اینجا.

چیکار کنم دخالت کردن تو زندگیم نمی‌خوام زنگ بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که کپ شوهر منه....ولش کن برن جهنم ....چاره ای نیست جلوی شوهرت حفظ ظاهر کن....جلوش زنگ بزن احوالپرسی کن هر چند که دلت مث من ازشون خون.....فقط حرص جوش نخور....منم متنفرم ازشون کلی بدبختی کشیدم بابت رفتارای مادرش.....ولی چه کنم بخاطر زندگیم ظاهر لبخند میزنم....تو دلم میخام خفه شون کنم.....همش بخاطر دخالت هاشون از زندگی عقب موندیم...بس که بچه ننه بود پسرشون.....ولش کن خواهر درد دلم تازه شد....برن جهنم

لیاقت زنگ هم ندارن بخدا

میدونم منم مثل خودت خوشم نمیاد ازشون ولی چاره ای نیس زندگی گاهی باید فیلم بازی کرد تا برنده شد

چندبار که جلوی شوهرت زنگ بزنی و شوهرت ببینه تو خوبی و خیالش از طرف تو راحت بشه حساسیتش از روت برداشته میشه و اگه اونا چیزی بگن دفاع میکنه