2777
2789
عنوان

خواب

99 بازدید | 6 پست

متاهلم . خواب دیدم با شوهرم قهریم و به اختلاف خوردیم بعد من پدرم منو به یکی دیگ داده از شوهرم ولی جدا نشدم. خیلیم ناراحتم تو خاب و دلم واسه شوهرم همش تنگ میشد . بعد بهم زدم گفتم نمیخامت شوهر خدم و میخام  تعبیرشششش😑😑

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خواب‌ها می‌توانند نماد احساسات و نگرانی‌های درونی ما باشند. خواب شما ممکن است نشان‌دهنده‌ی نگرانی‌ها و احساسات منفی‌تان درباره‌ی رابطه‌تان با شوهرتان باشد. قهر و اختلاف در خواب می‌تواند به معنای وجود تنش یا نارضایتی در زندگی واقعی باشد.

احساس دلتنگی برای شوهرتان در خواب نشان‌دهنده‌ی عشق و وابستگی‌تان به اوست. این خواب ممکن است به شما بگوید که اگرچه ممکن است در برخی مواقع با هم مشکل داشته باشید، اما هنوز هم او را دوست دارید و به او اهمیت می‌دهید.

تعبیر خواب به طور کلی بستگی به شرایط و احساسات شخصی شما دارد، اما به طور کلی می‌توان گفت که این خواب ممکن است به شما یادآوری کند که باید در رابطه‌تان تلاش کنید و سعی کنید مشکلات را حل کنید. اگر در زندگی واقعی نیز احساس ناراحتی یا تنش دارید، شاید بهتر باشد با شوهرتان درباره‌ی احساسات و نگرانی‌هایتان صحبت کنید.

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏