2777
2789
عنوان

خواب

96 بازدید | 6 پست

متاهلم . خواب دیدم با شوهرم قهریم و به اختلاف خوردیم بعد من پدرم منو به یکی دیگ داده از شوهرم ولی جدا نشدم. خیلیم ناراحتم تو خاب و دلم واسه شوهرم همش تنگ میشد . بعد بهم زدم گفتم نمیخامت شوهر خدم و میخام  تعبیرشششش😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب‌ها می‌توانند نماد احساسات و نگرانی‌های درونی ما باشند. خواب شما ممکن است نشان‌دهنده‌ی نگرانی‌ها و احساسات منفی‌تان درباره‌ی رابطه‌تان با شوهرتان باشد. قهر و اختلاف در خواب می‌تواند به معنای وجود تنش یا نارضایتی در زندگی واقعی باشد.

احساس دلتنگی برای شوهرتان در خواب نشان‌دهنده‌ی عشق و وابستگی‌تان به اوست. این خواب ممکن است به شما بگوید که اگرچه ممکن است در برخی مواقع با هم مشکل داشته باشید، اما هنوز هم او را دوست دارید و به او اهمیت می‌دهید.

تعبیر خواب به طور کلی بستگی به شرایط و احساسات شخصی شما دارد، اما به طور کلی می‌توان گفت که این خواب ممکن است به شما یادآوری کند که باید در رابطه‌تان تلاش کنید و سعی کنید مشکلات را حل کنید. اگر در زندگی واقعی نیز احساس ناراحتی یا تنش دارید، شاید بهتر باشد با شوهرتان درباره‌ی احساسات و نگرانی‌هایتان صحبت کنید.

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏