2777
2789
عنوان

خواب

97 بازدید | 6 پست

متاهلم . خواب دیدم با شوهرم قهریم و به اختلاف خوردیم بعد من پدرم منو به یکی دیگ داده از شوهرم ولی جدا نشدم. خیلیم ناراحتم تو خاب و دلم واسه شوهرم همش تنگ میشد . بعد بهم زدم گفتم نمیخامت شوهر خدم و میخام  تعبیرشششش😑😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب‌ها می‌توانند نماد احساسات و نگرانی‌های درونی ما باشند. خواب شما ممکن است نشان‌دهنده‌ی نگرانی‌ها و احساسات منفی‌تان درباره‌ی رابطه‌تان با شوهرتان باشد. قهر و اختلاف در خواب می‌تواند به معنای وجود تنش یا نارضایتی در زندگی واقعی باشد.

احساس دلتنگی برای شوهرتان در خواب نشان‌دهنده‌ی عشق و وابستگی‌تان به اوست. این خواب ممکن است به شما بگوید که اگرچه ممکن است در برخی مواقع با هم مشکل داشته باشید، اما هنوز هم او را دوست دارید و به او اهمیت می‌دهید.

تعبیر خواب به طور کلی بستگی به شرایط و احساسات شخصی شما دارد، اما به طور کلی می‌توان گفت که این خواب ممکن است به شما یادآوری کند که باید در رابطه‌تان تلاش کنید و سعی کنید مشکلات را حل کنید. اگر در زندگی واقعی نیز احساس ناراحتی یا تنش دارید، شاید بهتر باشد با شوهرتان درباره‌ی احساسات و نگرانی‌هایتان صحبت کنید.

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏