2821
2789

باید بدونی از کدوم تایپ داری ‌‌کم خطر پر خطر ..جفتشون یه جور دردسر داره ولی سیستم ایمنی که قوی کنی اونم دفع میشه ولی ازبین نمیره ...

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/2/20👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا سوالت واضح تر بپرس بهتر میتونم کمکت کنم 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/2/20👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

باید بدونی از کدوم تایپ داری ‌‌کم خطر پر خطر ..جفتشون یه جور دردسر داره ولی سیستم ایمنی که قوی کنی ا ...

نمیدونم فردا میخوام نمونمو ببرم برا پاپ اسمیر خیلی نگرانم میترسم اتفاقی بیفته مشکلی باشه 

نمیدونم فردا میخوام نمونمو ببرم برا پاپ اسمیر خیلی نگرانم میترسم اتفاقی بیفته مشکلی باشه

ببین تست پاپ اسمیر نشون نمی‌ده ..یه تست دیگه میگرن اونه که نشون میده ،hpvداری یانه و از کدوم نوع 

بله قابل درمان هست و نباید به سرطان‌ مبتلا شین البته بازم راه درمان داره (رحم رو خارج میکنن)Hip قابل ...

هنوز دکتر چیزی بهم نگفته فقط تو معاینه گفت خیلی عفونت داری و نمونه گرفت برا پاپ اسمیر

زائده داری؟؟کی گفته hpvداری؟؟از کجا متوجه شدی ؟!علایمت چیه ؟؟بگ‌و شاید اشتباه میکنی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز