2777
2789

باید بدونی از کدوم تایپ داری ‌‌کم خطر پر خطر ..جفتشون یه جور دردسر داره ولی سیستم ایمنی که قوی کنی اونم دفع میشه ولی ازبین نمیره ...

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بدونی از کدوم تایپ داری ‌‌کم خطر پر خطر ..جفتشون یه جور دردسر داره ولی سیستم ایمنی که قوی کنی ا ...

نمیدونم فردا میخوام نمونمو ببرم برا پاپ اسمیر خیلی نگرانم میترسم اتفاقی بیفته مشکلی باشه 

نمیدونم فردا میخوام نمونمو ببرم برا پاپ اسمیر خیلی نگرانم میترسم اتفاقی بیفته مشکلی باشه

ببین تست پاپ اسمیر نشون نمی‌ده ..یه تست دیگه میگرن اونه که نشون میده ،hpvداری یانه و از کدوم نوع 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بله قابل درمان هست و نباید به سرطان‌ مبتلا شین البته بازم راه درمان داره (رحم رو خارج میکنن)Hip قابل ...

هنوز دکتر چیزی بهم نگفته فقط تو معاینه گفت خیلی عفونت داری و نمونه گرفت برا پاپ اسمیر

زائده داری؟؟کی گفته hpvداری؟؟از کجا متوجه شدی ؟!علایمت چیه ؟؟بگ‌و شاید اشتباه میکنی