2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها من نمیدونم فقط یه نمونه داده دستم گفت ببر ازمایشگاه

تست پاپ اسمیر برای دهانه رحمه که ببینن زخم هست یا نه یا اگه چیز مشکوکی دیدن درمان شروع کنی که منجر به همون سرطان رحم نشه ..

Hpvهم یکی از بیماری که باعث سرطان رحم میشه 

ممکنه طرف تست پاپ اسمیر خوب باشه ولی hpvمثبت ..ربطی بهم ندارن

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

تست پاپ اسمیر برای دهانه رحمه که ببینن زخم هست یا نه یا اگه چیز مشکوکی دیدن درمان شروع کنی که منجر ب ...

دکتر تو یه کاغذ نوشته متنش دقیق یادم نیست ولی زده بود تست برا وجود hpv

آره دونه دونه اطراف واژنم دراوردم

خب ببین تست hpv..گرونه دومیلیون خورده ای میشه ..فقط هم باید تست میشه گفت داری یانه ...البته که پاپ اسمیر هم واجبه تستش برای زنان ..ولی اینا جدا هستن ‌.

زائده به فرض زگیل باشه ...پس از تایپ کن خطری گرفتی ...چون  hpvکم خطر که زگیل میزنه ..پر خطر ها علایم ندارن

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

دکتر تو یه کاغذ نوشته متنش دقیق یادم نیست ولی زده بود تست برا وجود hpv

خب پس تست پاپ اسمیر ندادی hpvدادی..

خوب کاری کردی درمان داره عزیزم نگران نباش ..

فقط باید بدونی از کدوم تایپ ها داری .‌‌

حتما کولپوسکوپی هم برو