2821
2789
خب پس تست پاپ اسمیر ندادی hpvدادی..خوب کاری کردی درمان داره عزیزم نگران نباش ..فقط باید بدونی از کدو ...

تو رو خدا راست میگین از استرس نمیتونم بخوابم خیلی نگرانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رو خدا راست میگین از استرس نمیتونم بخوابم خیلی نگرانم

انشالله که اصلا نیس جواب منفی باشه اونا هم زگیل نباشن ..

اره بابا نگران نباش 

حالتو درک میکنم ولی اولین چیزی که این بیماری بدتر می‌کنه همین استرس ...اگر مبتلا بودی دیگه فکر درمان باش ..

فکر اینکه چرا من گرفتم ..چی میشه  به این بدبختی ها فکر نکن

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/2/20👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

انشالله که اصلا نیس جواب منفی باشه اونا هم زگیل نباشن ..اره بابا نگران نباش حالتو درک میکنم ولی اولی ...

ممنون عزیزم ان شاء الله واقعا منفی باشه 

چشم مرسی عزیزم از راهنماییات

مال من درد نداره ولی دونه ریز سفته

حالا جسارتا میتونم بپرسم مجردی یا متاهل ،؟؟فکرمیکنی چه جوری گرفتی ؟؟

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/2/20👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

مجردم از رابطه

حتما واکسن بزن نزار به پر خطرش مبتلا بشی 

موفق باشی سلامت 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز