2777
2789

چقدر آشغالین بعضیاتون!!! میگم یکی ب من خیلی بدی کرده الان زندگیش نابوده منم خوشحال شدم اومدین میگین تو خم ذاتت بده!!!! ن ذات قضاوت کننده زخم زبون زن شما خوبه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید درست نباشه ولی منم نشسته ام به تماشا که کارما پس بدن 

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

اصلا تو سرشت انسان هست همه تو این دوره زمونه همینن الکی میگن ما خوشحال نمیشیم و از این حرفا باعث بدبختی طرف تو نیستی که ادم بدی باشی اما زیاد هم خوشحالی نشون نده خدا خوشش نمیاد

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

خودشون بدترن اینجا ادا خوبارو همه درمیازن

اصن طرف دم از ذات خوب میزنه بعد مستقیم میاد میگه تو دلت سیاهه فلانی!! میخوام بدونم اینا هر کی بدی کرد بهشون میگن عیب نداره خوشبخت بشی الهی؟؟!

مگه ما پیغمبر هستیم بدی نادیده بگیریم 

منم منتظر کارمای یه عده هستم بی صبرانه 

از زجر کشیدنشون لذت نمی‌برم ولی صددرصد ناراحت هم نمیشم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مگه ما پیغمبر هستیم بدی نادیده بگیریم منم منتظر کارمای یه عده هستم بی صبرانه از زجر کشیدنشون لذت نمی ...

ای وای عزیزم شماهم دلت سیاهه🤣🤣 چقدر چرت میگن ملت بخدا

خیلیم درسته! شما یکی بهت بدی میکنه توقع دارن ببخشی و براش آرزو خیر کنی؟! پیامبری مگ

یه وقتایی نمیشه بخشید واقعا

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀