2777
2789
عنوان

اگه نامزدم نامه پرده بکارت خواست

3263 بازدید | 105 پست

نامزدم خیلی بچه مثبت به نظر میرسه

33 سالشه انگار اصلا رابطه ای قبل اذدواج نداشته

منم همینطور رابطه ای نداشتم

ولی تو بچگی متاسفانه موزد تجاوز قرار گرفتم

اگه خونوادش نامه بکارت بخوان باید چجور برخورد کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه رو برحال باید به نامزدت بگی دیگه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

ینی باکره نیستی ،نبایدموضع بگیری اول خودت مطمئن شو،درضمن من فقط تونی نی سایت اینودیدم که گواهی بکارت میخان

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

۳۳ سالشه بعد شما از کجا میدونی رابطه نداشته ..مگه اونم بکارت داشته که معلوم بشه ..کسی که همچین چیزی بخواد همون اول جواب منفی بده

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792