2789
عنوان

زن داداشم

602 بازدید | 38 پست

الان دوسال عروس ما شده .اگر غیر از سلام  و خداحافظ

بهم حرف اضافه ای بزنیم مثلا نظرشو در مورد چیزی بپرسیم

تو محترمانه ترین حالتش میگه نمیدونم و در موارد دیگه بهمون با لحن بد حمله میکنه.

من داشتم ظرف میشستم.اب خیلی کم میومد.یکساعت قبلش زن داداشم.بچشو برده بود دسشویی.

ازش پرسیدم اب تو دسشویی میومد؟ گف پس باچی بچه رو شستم؟با لحن بسیار زشت

چون داداشم داشت تعمیرات انجام میداد.فکرکردم کامل فلکه اب رو بازنکرده.ممکنه قبلش فشار اب زمانیکه زن داداشم رفته بود دسشوبی بهتر بوده باشه

من بخاطر داداشم نمیتونم جوابشو بدم.اون فکرمیکنه من بلدنیستم ازش میترسم.مث سگ حمله میکنه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نصیب نکنه اینطور عروس ها 

واسه همین می‌ترسیم واسه داداشم زن بگیریم 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

متاسفانه زبان بی‌قراری دارم و نمیتونم در مقابل این افراد سکوت کنم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
منم بلدم رفتار کنم .اما بخاطر اینکه داداشم ناراحت نشه .صرفنظر میکنم

بعضیا ارزش سکوت رو در احترام و ادب نمی بینن

خیال میکنن طرف لال و بی زبونه 

یکبار قاطعانه جوابش رو بده تا بفهمه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

یعنی چی بخاطر داداشم

یبار جمعش کنید دیگه از این غلطا نکنه

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

خدا نصیب نکنه اینطور عروس ها واسه همین می‌ترسیم واسه داداشم زن بگیریم

ببین دخترا همشون شبیه هم هستن.

از منی که ۴ تا زن داداش داره اینو بشنو

تا داداشت عرضه و برش نداشته باشه .هر دختری هر چقدر دلش میخواد میتونه بهتون بی احترامی کنه .

این مرده که تعیین میکنه زنش با خانوادش چطور برخورد کنه.اگر داداشت بلد نیس .حوری هم بگیرید.شما رو میخوره

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
ببین دخترا همشون شبیه هم هستن.از منی که ۴ تا زن داداش داره اینو بشنوتا داداشت عرضه و برش نداشته باشه ...

دقیقا همینه

وقتی مرد احترام خونواده رو نگه نداره 

با بی ادبی با خواهر و برادرهاش یا حتی مادرش رفتار کنه

اون عروس هم پررو میشه و ب خودش اجازه میده بی ادبانه رفتار کنه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀