2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 38 پست
دقیقا همینهوقتی مرد احترام خونواده رو نگه نداره با بی ادبی با خواهر و برادرهاش یا حتی مادرش رفتار کن ...

بله همینه . و وقتی یکبار بی ادبی زنشو نسبت به خانوادش ببینه  تذکر جدی و محکم نده .

عروس هرکاری که دلش میخواد میکنه .

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
بله همینه . و وقتی یکبار بی ادبی زنشو نسبت به خانوادش ببینه تذکر جدی و محکم نده .عروس هرکاری که دلش ...

شما حتما دفعه دیگه جواب رفتار زشت زن داداشت رو بده

برادرت که کاری نمیکنه 

اجازه نده زنش واست پررو بازی در بیاره 

هروقت احترام نگه داشت 

احترامشو نگهدار

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بلدم رفتار کنم .اما بخاطر اینکه داداشم ناراحت نشه .صرفنظر میکنم

اخه الان اب نمیاد چه ربطی داره به یکساعت پیش؟ سوال بی معنی ایی پرسیدید واقعا شما اون خانمم حتما از جای دیگه ناراحته یا از داداشت یا از شرایط زندگیش 

بهتره به پر و پاش نپیچید 

اخه الان اب نمیاد چه ربطی داره به یکساعت پیش؟ سوال بی معنی ایی پرسیدید واقعا شما اون خانمم حتما از ج ...

😐😐

باشه .امیدوارم واست همچین قضیه ای اتفاق بیوفته.

حرف دیگه ای برای گفتن ندارم

😐😐باشه .امیدوارم واست همچین قضیه ای اتفاق بیوفته.حرف دیگه ای برای گفتن ندارم

دوست عزیز چه اتفاقی ما خودمون عروس صدبرابر بدتر داریم عروسی که توی ختم خالم سفید پوشید اومد اتفاقا چون با یکدونه  اصل عوضیش طرفیم میگم بهت سربه سر نزار و دنبال داستان نگرد منم زنم مثل شما همه ما سوالات بظاهر بی منظور که در واقع منظور دارن رو می فهمیم واقعا یکساعت قبل بچه شو برده دستشویی اب بوده دیگه وگرنه صداش درمی اومد اینکه الان اب فشارش کمه چه ربطی داره به یکساعت قبلش تو این یک ساعتم فقط اون از اب استفاده داشته اصلا  اومدی یکچیزی از وسط داستان تعریف میکنی که همه بهت حق بدن اون زن هم بیاد احتمالا کلی گله داره از برادر شما و خانواده شما به احتمال زیاد پس دنبال داستان نگرد مطمن باش دوری و دوستی بهترین حالته حرف نمیزنه با شما همون بهتر که حرف نمیرنه والا کی از عزوس خیر دیده که شما دومیش باشی همینکه اذیت و ازار نداشته باشن کافیه 

دوست عزیز چه اتفاقی ما خودمون عروس صدبرابر بدتر داریم عروسی که توی ختم خالم سفید پوشید اومد اتفاقا چ ...

اره من دارم داستان رو جوری تعریف میکنم که همه حق رو بدن بمن.شما حق رو نده.

دستت درد نکنه  . برو تاپیک بعدی

هیچیش نگفتین ک ادامه میده 

جوابش میگفتی سوال پرسیدم بخاطر کن آبی درست جواب بده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چه زودم بچه دار شده معلومه که آدم اعصاب براش نمی مونه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دقیقا خواهرشوهرای من همینن منم خیلی کم میبینمشونبعد تصمیم گرفتم مثل خودشون با دعوا صحبت کنم بعضیا لا ...

ببین وقتی میاد خونتون .خواه ناخواه مجبوری در طول دو روز یه کلمه حرف بزنی دیگه.

من خیلی سعی میکنم باهاش اصلا حرف نزنم.چون اخلاقشو میدونم چطوریه

اما خب پیش میاد یهو چیزی ازش بپرسی.که اینطوری پشیمونت میکنه.

من بودم تا حالا یا جوابشو داده بودم یا سگ محلش میکردمانقدر جوگیرن بعضی هاشون فکر میکنن همونطور که رو ...

من فقط دعامیکنم ازدواج کنم برم .مجبور نباشه اخلاقاشو ببینم .

خواهرم سالی یکی دوبار میبینه.ازدواج کرده