2777
2789
عنوان

من چیکار کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 43 پست
واقعا کسی بوده ماه عسل بره کربلا؟ اخه مشهد واینا بحثش فرق میکنه علاوه بر زیارت جای تفریحی هم داره خ ...

خب برای ماه عسل سخته سفر با ادم پیر 

اصفهانبا ان همه وسعت شده نصف جهان یک وجب قد داری و کل جهانم گشته ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم که نمیرفتم،چون خودم علاقه ای ندارم به کربلا رفتن،حالا اگرم رفتی یه ماه بعدش باز برو سفر؛جایی که شما میخوای

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
واقعا کسی بوده ماه عسل بره کربلا؟ اخه مشهد واینا بحثش فرق میکنه علاوه بر زیارت جای تفریحی هم داره خ ...

حخخخخخ

من اینو تجربه کردم دوس داشتی اجراش کن

ب امام حسین بگو من میتونم اصرارکنم بریم تایلند و فلان ولی میام کربلا پابوست ب شرطها و شروطها

ک ارزوهاتو بگو و بخا ک تاسال اینده براورده بشه

من همیشه اینجوری چیز ازشون میخام و واقعا بهم میدن

انشالا بهتون خوش بگذره نیت کن و برو

بعدش برین ی سفر دیگه

اخه نمیتونیم دوتا مسافرت بریم میدونید هزینه اش چقدر بالا میشه؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه نمیتونیم دوتا مسافرت بریم میدونید هزینه اش چقدر بالا میشه؟

به قول بچه ها ..چرا فقط اونهارو نمیفرستین ؟ خودتون هم برید جایی که دوست داری

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
اینم فکر خیلی خوبیه😍

اخه خیلی پیرن در واقع میگن شوهرمن ببرشون تا مراقبشون باشه وگرنه خودشون پولدارن نیاز ندارن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏