2777
2789
عنوان

من چیکار کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 43 پست
اخه نمیتونیم دوتا مسافرت بریم میدونید هزینه اش چقدر بالا میشه؟

عزیزم ماه عسل که وحی منزل نیست . کربلا رو برید ان شالله ساله دیگه دوتایی هر جا دوست داشتید برید . کربلا قسمت هر کسی نمیشه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به نظرم این بنده خداها کادوی زیادی هم برای عقدتون دادن. پس نشون میده ادمای خوب و باحالی ان.

شوهرت هم خودش رو جای پسرشون می بینه و از طرفی هم بهشون قول داده و از طرفی بچه ای ندارن (یعنی خارج هستن)که سفرشون ببره و از طرفی انگار شوهرت رو خیلی دوست دارن و دوست دارن با خودش برن که شاید فکر کنن بهشون خوش می گذره

. به نظرم این دفعه برای اولین بار کوتاه بیا و باهاشون برو و ثواب می کنی ( چون به خاطر قول شوهرت و شاد کردن و کمک به پیرمرد و پیرزن). شاید بهت خیلی خوش بگذره. تلقین نکن که بهت خوش نمی گذره. به نظرم خیلی سفر خوبیه. بعدا نتیجش رو تو زندگیت می بینی

این یک موقعیتی هست که شاید برای هر کسی پیش نیاد

چ شوهر  جو گیری  داری  

من نمیبره  کربلا  گنا دالم😔😔

ماه عسل جدا  برو 

با اونا  هم  برین  کربلا  

البته با پول خودسون 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
یعنی پولشون و خودشون میدن

اره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
استارتر من اگر قسمتم بشه برم کربلا با سر میرم ماه عسل و....هم نداره ولی این که با این همه ادم برم ما ...

همین دیگه من میگم ماه عسل با خانواده شوهر ودتا ادم پیر یه کم سخته

مخصوصا که یک سال ونیمه حسرت مسافرت تو دلمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

استارتر من ازاول گفتم اگه من جای توبودم تنها مشکلم این بود با این همه ادم ماه عسل رفتن سخت ولی الان که خوب فکر میکنم میبینم تو وشوهرت شاید بتونید باز هم تنهایی مسافرت برید حالا هرجایی که بشه و قطعا کلی فرصت دارید که باهم تنها باشید اما این فرصت طلایی ممکن هیچ وقت پیدا نشه به نظرمن برید تو احادیث داریم خرج سفر کربلا برمیگرده نگران هزینه اش نباش برو و زندگیت و بیمه کن