2777
2789
عنوان

من چیکار کنم😐

539 بازدید | 43 پست

ما یه عروسی میخوایم بگیریم خودمونو کشتیم والا😕

حالا رسیدیم به بحث ماه عسل😑

پدرشوهرم اینا یه همسایه دارن یه پیرزن وپیرمردن که همه بچه هاشون امریکان

شوهرم وقتی مجرد بوده تو جوگیری بهشون گفته من میبرمتون کربلا

البته همسایشون هم خیلی ادمای خوب وشریفی هستن وبا اینکه عقدما نیومدن اما یک میلیون پول نقد بهمون کادو دادن

حالا از عید مادرشوهرم هی میگه اقای پناهی همش میگه قرار بود پسرت منو ببره کربلا

چنان با سوز وگداز هم تعریف میکنه

حالا من وشوهرم یک سال ونیمه هییچ مسافرتی نرفتیم😕

دوس دارم برای ماه عسلمون یه سفر خووب بریم وکلی خوش بگذرونیم بعد از اینهمه مشکلات

امروز انقدر مادرشوهرم گفت وگفت وگفت تا شوهرم گفت باسه بهشون بگو برج دو همه باهم میریم کربلا!

مادرشوهرم هم خوشحااال😐

حالا به شوهرم میگم این چه حرفی بود زدی من دلم یه مسافرت خوب میخواد نه با پیرزن وپیرمرد و خانواده تو کربلا روهم خیلی دوس دارم و بهش ارادت دارم اما نه به عنوان ماه عسل!! همش باید بریم زیارت وبرگردیم هتل😕

شوهرم هم میگه باشه اگر دلت نمیخواد نمیریم ولی این پیرمرد امیدش به منه منو مثل پسرش میدونه اخرای عمرشه اینکه ارزوشو براورده کنیم ثواب داره کلی دعامون میکنه ممکنه تا سال دیگه نباشه که بتونم ببرمش

من واقعا این وسط گیر کردم 😥 از یه طرف دلم واسه اون پیرمرد میسوزه

از یه طرف واقعا میدونم اون مسافرت خوش نمیگذره فرض کن با دوتا ادم پیر بری سفر زیارتی! چه شود😣

شما بودید چیکار میکردید😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

واقعا کسی بوده ماه عسل بره کربلا؟

اخه مشهد واینا بحثش فرق میکنه علاوه بر زیارت جای تفریحی هم داره خوش میگذره ولی کربلا هیچی نداره جز زیارت😕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بودم قبل از این مسافرت با شوهرم یه سفر میرفتم بعدش با اینا هم کربلا میرفتم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

ماه عسل اسمش روشه اه پسردارا ترخدا نکنین این‌کارو الان مادرشوهرت اصلا باید پیشنهاد شوهرتو رد میکرد توام بگو این سفرو بریم‌ولی ماه عسل من باید سرجاش باشه این فقط برا شادی دل اونا

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
واقعا کسی بوده ماه عسل بره کربلا؟ اخه مشهد واینا بحثش فرق میکنه علاوه بر زیارت جای تفریحی هم داره خ ...

به نطرم بگو به شوهرت اونارو ببره کربلا تا نامزد هستین 

برا ماه عسل هم چند روز برید شمال و خوش بگذرونین 

همیشه قرار نیست جاهای خیلی خاص به ادم خوش بگدره 

من این همه مسافرت رفتم بهترینش اونی بود که دو روزه رفتیم با همسرم تنهایی شمال 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    

چه همسر مهربونی داره . من اگر بودم میرفتم و ته قلبمم همیشه خوشحال بودم از اینکه این نیت پاک و این خیر رسانی و محبت ها میشه ضامن خوشبختیم .  شما تازه جوان هستین و حتما فرصت انقدر براتون فراهم میشه که جاهای زیبای دنیا رو هم بگردین . اگر خودتم از کربلا رفتن حس خوبی داری این کار رو انجام بده  برای رضای خدا ... البته اگر عقاید مذهبی داری و ته دلت از خودت راضی میشی با انجامش . من سفر زیاد رفتم ولی باور کن که تهش فقط برای ارامش بوده نه خوردن و گشتن. اگر باعث ارامش دلت میشه برو...

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

اي باباخواهردنياچه ارزشي داره آخه؟سفركربلاسعادتي ميخادكه نصيب هركسي نميشه خداروصدهزارمرتبه شكركن كه ميخاي زندگيتوباسفركربلاشروع كني مطمئن باش كه تاثيراي عاليشوتوي زندگيت ميبيني