پنج سال تلاش کردم برای زندگی شوهرم همش قهر و به سمت خانوادش بود با خواهرش مثل زن وشوهر بودن تو پست قبلیم همچی هست پدرشوهرم یکسال وایستا تا شوهرم منو بچمو رها کنه هر دفعه میرفت دروغ درست میکرد پشت سرم .خرجی نمیداد پول پوشک بچشم میگفت از پدرت بگیر..از کارم زدم کنار بچم باشم خونه ماشین پدرم خرید تا کمبودی تو زندگیمون نباشه همش مثل مورچه ها آذوقه از خونه پدرم کشوندم آوردم گوشت برنج روغن تا زندگیمون بچرخه در عوض شوهرم آخرش بخاطر خانوادش بدون هیچ دعوایی منو بچمو ول کرد رفت خونه خالی که پدرش براش گذاشته (خونه ای که سال اول زندگی به ما داد وازمون گرفت) اینبار با خوبی باهاش رفتار کردم اومد وسایلشو برد هر روز هم یه ساعت میومد دنبال بچه بعد میدادش با پرویی میگفت بگو پدرت خرجیتون رو هم بده من نه طلاقت میدم نه مهریه بچمم بعد هفت سالگی کلا میبرم ..منم پسر ۲/۵ سالمو دادم دستش دیگه نگرفتمش اونم برد شهرستان دادش خانوادش ..دیگه خسته شدم خانوادم خبر ندارن اگه بفهمن بچه رو دادم منو میکشن چون از اولش اونا بچمو بزرگ کردن 😔من شرایط روحی بزرگ کردن بچه بدون پدر نداشتم
حضانتش با منه بیاد تکلیف منو مشخص کنه هر کار دوستداره کنه..تا الان مجرد با خانوادش رفت عشق وحال چرا ...
نباید از پدرت خونه و بقیه چیزا رو میگرفتی همینا بیشتر همه چیز رو خراب میکنه. انقدر پروش کردی که میگه بزار پدرت خرجتون رو بده با کمک گرفتن از پدرت اون دیگه کلا خودش رو کشید کنار. اگر احیانا برگشتید باید همه چیز به عهده اون باشه. در مورد بچه هم کار خوبی کردی بزار پیشش باشه خرجشو بده یکم مسئولیت درک کنه خسته بشه اصلا به فکر آوردنش نباش به زندگیت برس. اینطور که معلومه شوهرت بیخیال زندگیه مشترک شده بهتره برای مهریه و اجرت المثل و نفقه اقدام کنی. دادخواست نفقه رو که بدی اونم دعوای الزام میده برای اینکه رای بیاره مجبوره برات خونه با وسایل کامل تهیه کنه نمیتونه بگه خانمم خونه داره اونجا زندگی میکنیم. ببین زن باید همیشه از شوهرش مطالبه گر باشه اگر از خانوادش کمک گرفت یا پولای خودش رو به شوهرش داد دیگه نه مردی میمونه نه شوهری اونم میشه یه زن که ناز میکنه
زمانی که باردار بودم میخواستن سقطش کنم تو دوران حاملگیم اینقدر بدی کردن فشار خونی شدم بچمو دوماه زود بدنیا آوردم خودم تو ای سیو بچم ان ای سیو همش مریض بودم خوبش کردم چاقش کردم ولی دیگه بریدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نباید از پدرت خونه و بقیه چیزا رو میگرفتی همینا بیشتر همه چیز رو خراب میکنه. انقدر پروش کردی که میگه ...
پارسال به دروغ درست کرد زنم از خونه رفته و الزام به تمکین گرفت (من تو خونه خودم با بچم اون پیش خانوادش)بعد خونه خالی پدرش رو به دروغ اجاره نامه درست کرد که بگه من خونه دارم بیا اینجا زندگی کن منم قبول کردم تا دید اوضاع اینجوریه گفت بریم دنبال خونه اجاره ای این خونه پدرمه !!!
عزیزم، این شرایط خیلی سخت و پیچیدهایه. احساساتت قابل درکه، اما باید بدونی که بچه تو باید تو محیطی امن و با محبت بزرگ بشه. اگه احساس میکنی با خانوادهش بهتر رشد میکنه، شاید این تصمیم درسته. خودت هم باید از نظر روحی به آرامش برسی تا بتونی بهتر برای بچهت تصمیم بگیری. در هر صورت، همیشه از خودت مراقبت کن و به احساساتت توجه کن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
چقد خوب عزیزم موفق باشی ..نه بازیش بود اومد دوباره تو خونه خودم به قصد مفت خوری خانوادمم مثلا نذاره ...
بیکار نشین هر رایی که دادگاه برات صادر کرده و یه کپی از پرونده الزام به تمکینت رو ببر پیش یه وکیل شرایطتت رو بهش بگو بزار اون راهنماییت کنه. ممکنه بخواد سالها بلاتکلیف نگهت داره. به مفت خوری و بی مسئولیت بودن عادت کرده. هیچ وقت دیگه نزار پاش رو تویه خونت بزاره باید برات خونه و وسایل تهیه کنه اگر وکیل داشتی پدرش رو در میاورد کلی مدرک جمع میکرد
بیکار نشین هر رایی که دادگاه برات صادر کرده و یه کپی از پرونده الزام به تمکینت رو ببر پیش یه وکیل شر ...
عزیزم رفت دعوا رو پس گرفت از دادگاه قرار بود مثل آدم زندگی کنه منم وکیل داشتم ولی گند زد با هزاران نفر مشاوره گرفتم همش پول وکیل دادم ولی شوهرم بازیم میده ..تو همون خونه خالی پدرش میگه بیا زندگی کن دیگه منم باید بشینم اونجا اینم فشار ب من بیاره