2777
2789
عنوان

بچمو دادم به خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 47 پست
عزیزم رفت دعوا رو پس گرفت از دادگاه قرار بود مثل آدم زندگی کنه منم وکیل داشتم ولی گند زد با هزاران ن ...

خونه خالی چرا؟ دوباره دادخواست نفقه بده اگر اونم الزام به تمکین زد قاضی کارشناس میفرسته خونه و وسایل رو چک میکنه بعد رای میده اگر فرداش دیدی وسایل رو برد یا خونه رو خالی کرد یا خونه رو پس داد فورا زنگ زنگ میزنی کلانتری بیان گزارش بنویسن گزارش کارشناس در مورد خونه و وسایل رو هم نگه دار همون اول هم از وسایل خونه عکس بگیر چیزی کم شد بگو تویه صورتجلسه بنویسن. هر مشکلی یه راه حلی داره. وکیلی که گرفتی حتما دیده شما زیاد مصمم نیستی معلومه که مصمم نیستی وقتی میگی شوهرم دوباره اومد تویه خونم 

خونه خالی چرا؟ دوباره دادخواست نفقه بده اگر اونم الزام به تمکین زد قاضی کارشناس میفرسته خونه و وسایل ...

ممنون از وقتی که برام گذاشتی ..نه اینجوری نیست همه وکیل ها گفتن نه تو اهل زندگی کردی نه اون تا آخرش یکی باید خسته شه ..خونه پدرش شهرستانه اما رفته وسایل دست دو گذاشته داخلش که مثلا خونه کامله ..به فرض من برم اونجا مگه اونو خانوادش آدم میشن مگه دست برمیدارن بیشتر فشار میارن همش اعصاب خوردی حقیقتش الان دیگه حوصله جنگیدن ندارم نه قصد ازدواج مجدد دارم نه چیزی فعلا میخوام حالم خوب شه..سه روز پیش تمام اسناد و مدارکش و دفترچه پس اندازش تو خونه بود میتونستم اذیتش کنم و توقیف کنم ولی دردی از من دوا نمیکنه اینقدر اینا پستن که ارزش نداره فقط سختیم بزرگ کردن پسرم بدون پدره دردم خیلییییه خوب نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم هر دفعه به بهانه بچه آسایش وارامشی برام نذاشته ..پسرمم وابسته پدرشه داشتم دق میکردم خیلی سخته ...

اشتباهه. ببین اون بچه گناه داره. شوهرت ادم درستی نیست. نمیخوام قضاوتت کنم ولی بچه دار شدنت غلط بود، ول کردنش بدتره