2777
2789
عنوان

حنا برای مو

152 بازدید | 11 پست

بیاید تجربیاتتو از حنا گذاشتن روی مو بگید

ریزش داشتم با دارو و قرص بهتر شده، حنا بزارم برنمیگرده؟ روی موهای مشکی چجوری میشه؟ حنایی که گرفتم اتابکیه واسه یزده

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

برای ریزش چه دارویی استفاده کردی ممنون میشم بگید

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از نظر من این کار و نکناگر موهات مشکی پرکلاغیه رنگ نمیگیره معمولا بعد این که حنا بزاری دیگه نمیتونی ...

موهامو نمیخوام رنگ کنم اصلا

اره خیلی تیره اس

برای ریزش چه دارویی استفاده کردی ممنون میشم بگید

من پیش دکتر متخصص پوست و مو رفتم

چندتا ویتامین و مکمل

هیر ویت

مگنیفورت(اگه اسمشو درست گفته باشم یچیزی همینطوریه)

من پیش دکتر متخصص پوست و مو رفتم چندتا ویتامین و مکملهیر ویتمگنیفورت(اگه اسمشو درست گفته باشم یچیزی ...

ممنون عزیزم

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖
من چند سال پیش گذاشتم یه شب تا صبح گذاشتم موند تقریبا بلوطی بود ولی زیر نور به شرابی میزد موخوره هام ...

من اولین باره مبخوام بزارم میترسم ریزشم برگرده