2777
2789
عنوان

حنا برای مو

162 بازدید | 11 پست

بیاید تجربیاتتو از حنا گذاشتن روی مو بگید

ریزش داشتم با دارو و قرص بهتر شده، حنا بزارم برنمیگرده؟ روی موهای مشکی چجوری میشه؟ حنایی که گرفتم اتابکیه واسه یزده

درخواست قبول نمیکنم کاری داشتین تاپیکم بگین، استارتر تاپیک نیستین ریپلای نکنین روم

برای ریزش چه دارویی استفاده کردی ممنون میشم بگید

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من این کار و نکناگر موهات مشکی پرکلاغیه رنگ نمیگیره معمولا بعد این که حنا بزاری دیگه نمیتونی ...

موهامو نمیخوام رنگ کنم اصلا

اره خیلی تیره اس

درخواست قبول نمیکنم کاری داشتین تاپیکم بگین، استارتر تاپیک نیستین ریپلای نکنین روم

برای ریزش چه دارویی استفاده کردی ممنون میشم بگید

من پیش دکتر متخصص پوست و مو رفتم

چندتا ویتامین و مکمل

هیر ویت

مگنیفورت(اگه اسمشو درست گفته باشم یچیزی همینطوریه)

من پیش دکتر متخصص پوست و مو رفتم چندتا ویتامین و مکملهیر ویتمگنیفورت(اگه اسمشو درست گفته باشم یچیزی ...

ممنون عزیزم

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖
من چند سال پیش گذاشتم یه شب تا صبح گذاشتم موند تقریبا بلوطی بود ولی زیر نور به شرابی میزد موخوره هام ...

من اولین باره مبخوام بزارم میترسم ریزشم برگرده

خیلی خوبه برا ریزش مو قرص آهن و زینک بخور ولی اگه حنا گذاشتی تا چندسال نمیشه رنگ گذاشت

ممنون عزیزم