پنج سال تلاش کردم برای زندگی شوهرم همش قهر و به سمت خانوادش بود با خواهرش مثل زن وشوهر بودن تو پست قبلیم همچی هست پدرشوهرم یکسال وایستا تا شوهرم منو بچمو رها کنه هر دفعه میرفت دروغ درست میکرد پشت سرم .خرجی نمیداد پول پوشک بچشم میگفت از پدرت بگیر..از کارم زدم کنار بچم باشم خونه ماشین پدرم خرید تا کمبودی تو زندگیمون نباشه همش مثل مورچه ها آذوقه از خونه پدرم کشوندم آوردم گوشت برنج روغن تا زندگیمون بچرخه در عوض شوهرم آخرش بخاطر خانوادش بدون هیچ دعوایی منو بچمو ول کرد رفت خونه خالی که پدرش براش گذاشته (خونه ای که سال اول زندگی به ما داد وازمون گرفت) اینبار با خوبی باهاش رفتار کردم اومد وسایلشو برد هر روز هم یه ساعت میومد دنبال بچه بعد میدادش با پرویی میگفت بگو پدرت خرجیتون رو هم بده من نه طلاقت میدم نه مهریه بچمم بعد هفت سالگی کلا میبرم ..منم پسر ۲/۵ سالمو دادم دستش دیگه نگرفتمش اونم برد شهرستان دادش خانوادش ..دیگه خسته شدم خانوادم خبر ندارن اگه بفهمن بچه رو دادم منو میکشن چون از اولش اونا بچمو بزرگ کردن 😔من شرایط روحی بزرگ کردن بچه بدون پدر نداشتم
چقدر زود تسلیم شدی بچتو دادی طلاقتو بگیر خونه و ماشین کبابات داده خرجتونم ک کم و زیاد از خونه بابات میومد چرا دگ بچه رو دادی اون بچه مادر میخواد همچین خانواده ای معلوم دل برای بچت نمیسوزونن دلم گرفت برای بچت
عزیزم منم اشتباه تورو کردم.بچه امو هشت ماهه بود دادم شوهرم وطلاق گرفتم.تواین کار رو نکن .الان بچه ام ۶ سالش هست دایم دست من واون بوده.اون نامرد خوب مراقبت نکرد دایم سرا می خورد واسهال بود.کلی دادگاه رفتم بهم ندادند چون برگه حضانت امضا کردم.بچه ام تپل بود لاغر شد.می ره زن می گیره بچه ات می افته دست نامادری
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
نه نمیتونی کاری کنی اگر نخوان بهت بدنبچه تو رو از یادش میره و به اونا وابسته میشه انوقت دیگه نمیتونی ...
حضانتش با منه بیاد تکلیف منو مشخص کنه هر کار دوستداره کنه..تا الان مجرد با خانوادش رفت عشق وحال چرا من تنهایی باید بابت بچه مشترک جواب پس بدم خانوادم چه گناهی کردن