2777
2789
عنوان

بچمو دادم به خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 47 پست

چقدر زود تسلیم شدی بچتو دادی طلاقتو بگیر خونه و ماشین ک‌بابات داده خرجتونم ک کم و زیاد از خونه بابات میومد چرا دگ بچه رو دادی اون بچه مادر میخواد همچین خانواده ای معلوم دل برای بچت نمیسوزونن دلم گرفت برای بچت

برو پیش خانوادت و بگو چکار کردی.

برو پیششون زندگی کن و درخواست طلاق بده.

همه چی رو ببخش و جدا شو. بچت کنار خانوادت درست زندگی میکنه. شوهرت صلاحیت پدری نداره خانوادشم ندارن. 

مردی که با خاهرش احتمالا رابطه داره بنظرت پدر درستیه؟ بنظرت حانوادش نمیدونن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم اشتباه تورو کردم.بچه امو هشت ماهه بود دادم شوهرم وطلاق گرفتم.تواین کار رو نکن .الان بچه ام ۶ سالش هست دایم دست من واون بوده.اون نامرد خوب مراقبت نکرد دایم سرا می خورد واسهال بود.کلی دادگاه رفتم بهم ندادند چون برگه حضانت امضا کردم.بچه ام تپل بود لاغر شد.می ره زن می گیره بچه ات می افته دست نامادری

فکر بکر

بچتوبرمیگردونن صبرکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه نمیتونی کاری کنی اگر نخوان بهت بدنبچه تو رو از یادش میره و به اونا وابسته میشه انوقت دیگه نمیتونی ...

حضانتش با منه بیاد تکلیف منو مشخص کنه هر کار دوستداره کنه..تا الان مجرد با خانوادش رفت عشق وحال چرا من تنهایی باید بابت بچه مشترک جواب پس بدم خانوادم چه گناهی کردن

درسته خانوادتون سختی بزرگ کردن کشیدن..ولی بهترین تصمیم رو گرفتی ابدا پشیمون نشو و غبطه نخور

ای کاش خواهرمن هم مثل شما شجاع بود و میتونست از بچه بگذره و خودشو نجات بده.

عزیزم لطفا پا پس نکش و نگاهت به جلو باشه ان شاا..موفق باشی.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
برو پیش خانوادت و بگو چکار کردی.برو پیششون زندگی کن و درخواست طلاق بده.همه چی رو ببخش و جدا شو. بچت ...

شوهرم هر دفعه به بهانه بچه آسایش وارامشی برام نذاشته ..پسرمم وابسته پدرشه داشتم دق میکردم خیلی سخته برام بهم بگه هفت سالش شد مال منه 

حضانتش با منه بیاد تکلیف منو مشخص کنه هر کار دوستداره کنه..تا الان مجرد با خانوادش رفت عشق وحال چرا ...

منم اشتباه تورو کردم.برو پیش قاضی دستور موقت ملاقات بگیر .وگرنه بچه ات مریض می شه

فکر بکر