2777
2789
عنوان

پریودی

305 بازدید | 42 پست

سلام من دو روز دیگ موعدم بوده اما امروز ی چیزی شبیه پریودی هسم 

خونریزی ندارم خیلی کم خیلی کم

ولی دردش خیلی زیاده 

از کمر درد و شکم درد و دل درد دارم میمیرم زیر شکمم خیلی دزد میکنه 

فرق لکه بینی و پریودی چیه؟ میترسم ی وقت لکه بینی نباشه چون نوار بهداشتیم اصلا کثیف نشده فقط خیلی کم شده و خونش قرمز نیس یکم تیرس 

چون شنیدم میگن لکه بینی اژ علائم بارداریه و خیلی میترسم چون من توی عقد هسم لطفا کمکم کنین بنظرتون این دردا نشونه چیه چیکار کنم پریودیم زیاد بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهار روزه عقب انداختم میدونمم باردار نیشتم اما نمیدونم چرا پریود نمیشم الان سه ماهه هی عقب مینداز ...

خب من خیلی وقته همش استرس بارداری رو دارم 

چون شکمم خیلی بزرگ شده همش میترسم ماه پیش تست دادم منفی بود 

ولی چون چند روز پیش رابطه داشته البته سطحی ولی چون توی دوره پی ام اسم بود گقتم احتمال بارداری کمه

ولی امروز این درد شبیه درد پریودی بود کمر دردم و شکم درد و دل دزد همه دزد پریودی بود ولی خونریزیم خیلی کمه برا همون شک کردم 

نه هنوز اولشه کم کم بیشتر میشه

راستش من چند وقت پیش ک رابطه داشتم و قرص نخوردم الان استرس دارم ی وقت حامله نباشم 

شکمم بزرگ شده خیلی البته این اژ چند وقته 

ی وقت خدایی نکرده حاملگی خارج اژ رحمی نیست؟ شکم بزرگ میشه؟ تازه شنیدم استرس گرفتم خیلیم خطرناکه میگن