2777
2789
عنوان

آبان از شهرزاد بهتره

1175 بازدید | 75 پست

سریالشو نمیگم شخصیتشو میگم وگرنه سریال شهرزاد بازیگرا و داستان و کیفیتش خیلی بهتر بود 

ابان تا قبل خیانت امیر یه لبخند به ثابت نزد سر یه میز با ثابت غذا نخورد اما شهرزاد عاشق فرهاد بود درو برای قباد باز کرد بگو بخند کرد گردنبند فرهادو نگه داشته بود و کامل دل نکنده بود با شکم حامله از قباد عاشقانه فرهادو نگاه میکرد دنبال یه بهونه بود قبادو ول کنه بره با فرهاد و اگرم بهونه طلاق اجباری دستش نمیومد با قباد هم میساخت و زندگی میکرد اشتباه قباد خیلی قابل درک تر و قابل گذشت تر از اشتباه امیر سریال آبان بود اما شهرزاد دنبال بهونه بود 

خندم میگیره به شهرزاد چندش دورو میگن زن قوی و مستقل و با اصالت و با نجابت و به ابان میگن خائن 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرزاد رو مجبور کردن به ازدواج با قباد شهرزاد اهل دعوا و جنگ نبود و تصمیم گرفت با قباد بسازه کار دیگه ای هم نمیتونست بکنه فرهاد رو هم که از بچگی دوست داشت نمیتونست یه هو از ذهنش بندازه دور 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

مردی که به خاطر پول زنشو طلاق بده هیچی نیست

به خاطر پول نبود یه طلاق سوری انقدر مهم نیست قباد هم ترسو بود از ترس جونش طلاق داد قابل درک بود یه عمر با ترس بزرگ شده بود 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

شهرزاد رو مجبور کردن به ازدواج با قباد شهرزاد اهل دعوا و جنگ نبود و تصمیم گرفت با قباد بسازه کار دیگ ...

مجبور نبود درو باز کنه هر و کر کنه و بعدا به فرهاد با دورویی بگه من بدون تو نتونستم زندگی کنم انگار قباد شکنجه گرش بود و زجر میکشیده با قباد 

از دورویی و زبون بازی شهرزاد خیلی بدم میومد

مخالفم ، با هرکس ازدواج میکنی باید اولویت زندگیت باشه 

شهرزادم همینکارو کرد 

همینکه حس ناکافی بودن به قباد نمیداد خودش خیلی بود 

قباد اگر شهرزاد جدا نمیشد حاضر نبود قدم از قدمی برداره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

آبانم‌انگار دنبال بهونه بود

شاید ولی حداقل مثل شهرزاد انقدر دورو و چندش نبود تا قبل خیانت امیر روی خوش به ثابت نشون نداد 

والا شهرزاد رو ندیدم ولی طبق کلیپ هاش هر دو زن های قوی ای بودن که قربانی اطرافیان شدن چه هرزاد چه ابان توی نه تنها توی سریال حتی شخصیت هاشون خارج سریال بخاطر نداشتن چهره زن احمقی که بخاطر اجبار از خودش و عشقش میگذره هیت گرفت

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

مجبور نبود درو باز کنه هر و کر کنه و بعدا به فرهاد با دورویی بگه من بدون تو نتونستم زندگی کنم انگار ...

حتما که نباید شکنجش کنه ، وقتی دلت با یکی دیگه‌ست بهشتم باشی برات جهنمه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻