2777
2789
عنوان

آبان از شهرزاد بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 75 پست

من سریال شهرزاد یه بار دیدم خیلیم دوسش داشتم اما به قول تو چرا شهرزاد که بعد اینکه با قباد ازدواج کرد همچنان مهر فرهاد به دلش بود؟قباد براش کم نذاشت خیلی دوسش داشت ازش بچه م ک آورد

وای دلم خواست دوباره ببینم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبور نبود درو باز کنه هر و کر کنه و بعدا به فرهاد با دورویی بگه من بدون تو نتونستم زندگی کنم انگار ...

دورو نیست که 

خودسانسوری نمیکنه ،حرفای تو دلشو آروم ومتین میگه 

فتنه بازی درنمیاره یا الکی تعریف و تمجید نمیکنه ...

من عاشق شخصیت شهرزادم حتی تاپیک هم دارم درموردش👍😁

🫡

شهرزاد تعهد رو در زندگی مشترکش سرلوحه قرار داده بودچه با قباد، چه با فرهادباعشق یا تهی از عشقیه بوم ...

عزیزم پروفایلتان عکس بازیگر کدوم فیلمه؟؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

مخالفم ، با هرکس ازدواج میکنی باید اولویت زندگیت باشه شهرزادم همینکارو کرد همینکه حس ناکافی بودن به ...

قباد ترسو بود از بچگی و یه عمر توسری خور بود از ترس جونش و حقه ی شیرین مجبور به طلاق شد شهرزاد حرف خودشو یادش رفت که محرمیت به کاغذ نیست به دله اما یه تیکه کاغذو بهونه کرد شهرزاد برای من خیلی چندش بود دورو بود شعار میداد

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

مجبور نبود درو باز کنه هر و کر کنه و بعدا به فرهاد با دورویی بگه من بدون تو نتونستم زندگی کنم انگار ...

هر عاشقی که به عشقش نمیرسه  همینه گاهی یاد میکنه قدیم رو‌ ، حتی اگه خوشبخت ترین  باشه و زندگی و همه چیزو از ته دل بخواد ... نمی تونه فراموش کنه...  نمیشه حتی اگه از عشق سابقش متنفر شه بازم یاد میکنه

برا من شهرزاد موجه تر بود همه چیزش😂

من سریال شهرزاد یه بار دیدم خیلیم دوسش داشتم اما به قول تو چرا شهرزاد که بعد اینکه با قباد ازدواج کر ...

خودش گفت که ...

فراموشی زمان میبره ...

این اتاق تاریک ذهن امن ترین جای دنیاست همه چی ازتوش میادو میره مهم اینه چیو نگه میداری چیو میندازی دور ،یادت اومد!؟🥲

🫡

من هر دو فیلم رو دوست دارم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خودش گفت که ...فراموشی زمان میبره ...این اتاق تاریک ذهن امن ترین جای دنیاست همه چی ازتوش میادو میره ...

ارررره

قباد ترسو بود از بچگی و یه عمر توسری خور بود از ترس جونش و حقه ی شیرین مجبور به طلاق شد شهرزاد حرف خ ...

عزیزم ما رو قباد کراشیم برا همین تبرعه‌ش میکنیم وگرنه  ترسو بودن و درو بودن  هر دوتا خصلت بدی هستن اما تو فقط یکی رو مقصر میدونی 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

حتما که نباید شکنجش کنه ، وقتی دلت با یکی دیگه‌ست بهشتم باشی برات جهنمه

چه جهنمی بود که هر و کر میکرد موضوع اینه شهرزادفرهادو بیشتر دوست داشت از قباد هم بدش نمیومد حالا اگه فرهاد شد میرفت با فرهادو اگر نشد قباد هم بد نیست 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

چقدر بی منطق

شهرزادو بزور شوهر دادن،خودتونو نبینید که تا بوی پول میاد عشقتونو فراموش میکنید

خیلیا اینجوری نیستن،احساساتشون عمیق تر از اینچیزاست

عزیزم دووم بیار خوب میشه زخم و کبودیات..

قباد ترسو بود از بچگی و یه عمر توسری خور بود از ترس جونش و حقه ی شیرین مجبور به طلاق شد شهرزاد حرف خ ...

اون شخصیت مستقل وعالی داشت ..

مثل اکثرا خانوما نبود که بچه رو بهونه کنه و دست از اهداف وآرزوهاش برداره‌..

دلش میخواست ازدواج کنه دوباره ،نیاز نبود مثل بعضیا کاسه چه کنم بگیره دستش چون یه بچه اورده پاسوز بشه دیگه.

🫡