2777
2789
عنوان

شما واسه حس خوبتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 34 پست

یوگا رقص کتاب خوندن فیلم دیدن 

روتین پوستی اره

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش میکنم به تغذیه م اهمیت میدم (هر چند خیلییی سخته ولی اخر شب وقتی میزان پروتئین دریافتیمو چک میکن ...

چجوری پروتئین دریافتی چک میکنی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

پیاده روی ، ویس گوش میکنم ، تفریح گردش ، آشپزی ، تمیزکاری و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ایده واسه نوشتن :

۱_دورکعت نماز شکر بخون🕋📿

۲_پیجای بدرد نخور اینستارو انفالو کن🤳🗑

۳_از کانال های اضافه تلگرام لف بده📱🧚‍♀(نصفشونو هرچند حذف کردن فقط مفیدارو دیگه دارم نگه میدارم)

۴_یه ربع تو خونه ورزش کن✨🤸‍♀

۵_میکاپ جدید انجام بده💄🫦

۶_یه پلی لیست شاد درست کن💃

۷_یک پادکست گوش بده🎧🖇

۸_پنج صفحه کتاب بخون📘💙

۹_به گل هات رسیدگی کن(میتونی گلدون هات رو رو با پاپیون یا هرچیز دیگه ای تزیین کنی)

۱۰_برا پنجاه تا مورد شکرگذاری کن🫀🫴🏻

۱۲_یک فیلم جدید ببین👀💻

۱۳_بازی پازل انجام بده💡

(اگه پازل نداری از گوگل پلی بازیشو دانلود کن)

۱۴_اهداف امسالت رو کاغذ بنویس ✏

۱۵_عادت های خوبی که باید اضافه کنی و عادت های بدی که ترک کنی رو روی کاغذ بنویس📝

۱۶_یک شعر کوتاه حفظ کن🤍📖

۱۷_یک ویدیو اموزشی از یوتیوب بیین🧏🏻‍♀🔥

۱۸_لیست کتابایی که باید بخونیو بنویس

۱۹_پونزده لغت انگلیسی یادبگیر

۲۰_خواندن یک جز قران 

۲۱_نقاشی کشیدن

آهنگ شاد رقص آشپزی تمیز کاری 

حرف زدن با خودم و امید و انگیزه دادن به خودم نوشتن عقاید و حرفای تو دل گاهی گریه واسه سبک شدن قرص اعصاب هم آرومم میکنه 

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

ایده واسه نوشتن :۱_دورکعت نماز شکر بخون🕋📿۲_پیجای بدرد نخور اینستارو انفالو کن🤳🗑(پیجایی ک باعث می ...

مهم نی این کارارو انجام میدی یانه

اگ یکی ا اینارو تو جای گوش پاکن دراوردی باید انجامش بپی

مثلا اگ ورزش کردی 

ورزش دراومد بازم باید ورزش کنی

چجوری پروتئین دریافتی چک میکنی

من میدونم که هر مقدار ماده غذایی چقدر پروتئین داره 

و خب عمده غذای من تخم مرغ آبپز و مرغه که حساب کردنش خیلی راحته البته کالری شمار بروکلی هم کالری رو نشون میده هم پروتئین رو میتونید از اون هم استفاده کنید

قهوه خوردن پادکست گوش دادنپیاده‌روی زیر نور خورشید نماز خوندن اول وقت

اصلا روزیکه نماز صبح خواب میمونم تاشب انگار یه چیزی گم کردم سردرگمم.. پیاده روی عالیه.. ولی تاحالا پادکست گوش ندادم.. اینو امتحان نکردم چه موضوعاتی گوش میدین؟ 

چندروز پیش یه لیست از کارایی که باید توماه آینده انجام بدم رو اماده کردم 

و هرکدوم از کارارو توی کاغذ نوشتم

و کاغذارو داخل جای گوش پاک کن انداختم

که به صورت غرقه کشی هربار یکیشونو در بیارم و انجام بدم

توهم اگ دوست داشتی این کاروکن

میشه بگی وایه هر آدمی چقدر پروتئین در روز لازمه؟کسی که ورزش نمیکنه اصلا

اول از همه باید بی ام آی بگیری 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...