2777
2789
عنوان

شما واسه حس خوبتون چیکار میکنید

302 بازدید | 34 پست

منظورم اینه که چکار میکنید حالتون خوب باشه 

چقدر به خودتون می‌رسید ؟

روتین پوستی دارید ؟

چه نکاتی رو رعایت میکنید که باعث میشه بهتر بنظر بیاید

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش میکنم 

به تغذیه م اهمیت میدم (هر چند خیلییی سخته ولی اخر شب وقتی میزان پروتئین دریافتیمو چک میکنم خیلی حس خوبی میگیرم)

روتین پوستی هم دارم 

فیشیال و مانیکور و پدیکور هم میرم مرتب

اهنگ گوش می‌کنم میرقصم پیرم پیاده روی آخریش بگم شاید خندت بگیره ولی میرم سوار اتوبوس خط واحد میشم حا ...

اهنگ و رقص رو هستممم

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
ورزش میکنم به تغذیه م اهمیت میدم (هر چند خیلییی سخته ولی اخر شب وقتی میزان پروتئین دریافتیمو چک میکن ...

ای جانم چه عالی من راستش خیلی پایبند حتی به روتین پوستیم نبودم و تغذیه که نابوده ،میخوام درستش کنم😍

آخرین مورد ورشکستگی میاره گلم

حق😂😂😂

من فهمیدم ب جز اینکه ب برنامه ها عمل کنم هیچی نیمتونه ا ن حس خوبه رو بهم بده ادمهرچقدر هم داشته باشه کارینکنه احساس یی ارزشی میکنه

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌