2777
2789
عنوان

اگه هفته یه بار برین خونه مادرتون

316 بازدید | 34 پست

اونم ساعت ۶تا۹ واس شام هم برگردین خونه خودتون باخواهرا قرار بذارین همه باهم برین بچه ها اذیت کنن یکم ریخت و پاش کنن مامانتون همینجور تذکر بده و دعوا کنه هم بچه ها و هم شمارو که بچه درست تربیت کنید ناراحت میشین؟یاهمه مامانا همینن

میشه باورکن خیلی زود

گناه داره مادرتون 

لااقل بچه هارو آروم کنید خونه رو مرتب کنید 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من کاری نداره به ریخت و پاش بچه ها

البته ما خودمون قبل از رفتن تا حد ممکن خونه ش رو مرتب میکنیم

ولی کلا با اینکه زیاد بریم اونجا اوکی نیست‌

ماهی یکی دوبار اون هم با خواهرم

تک تک رفتن مون هم سختشه

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

همه مامانا همینن تقصیری ندارن بیچاره ها، الان وقت استراحت شون هس، چند تا بچه باهم بریزن سرشون، هم سر و صدا و دعواهاشون هم شلوغیشون، نه اعصاب میذاره برا طفلی ها نه سلیقه و خونه زندگی، من اصلا ناراحت نمیشم چون بچم شلوغ هس

قرار نیست چون یک هفته ی بار میرید در حد ۳ ۴ ساعت صاحب خونه رو اذیت کنید 

مثل دوستم وخواهراش باشید ماشاالله میرن خونه مادرشون بچه هاشون مودب و آروم مادره کیف میکنه 

ریختوپاش ندارن هیچ تازه خونه رو هم تمیزتر میکنن دخترا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

همه مادرا همینن ما ۲تا بچه ایم برادرم هزاران کیلومتر دورتر ازما زندگی میکنه منم بچه ندارم با همسرم هر ۲هفته یکبار میریم خونه مادرم باز مادرم حوصله نداره 

شماام رعایت کنید با خواهرا هر ۲هفته بدون بچه برید خونش

واقعا تو ناراحت میشی از نظر من من ازدواج کردم ظهر نهار خونه بابام یه بشقاب هم واسه شوهرم می برم بعد ...

ما به خاطر مادرم اذیت نشه واس شام نمیتونیم ولی بازم ناراحت میشه از بچه ها

میشه باورکن خیلی زود

همه با هم نرید که بچه ها کمتر شلوغ کنن یا بچه ها رو کنترل کنید . به هر حال وقتی سنی ازشون میگذره یکم طاقتشون کم میشه باید مدارا کرد .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑