البته ما خودمون قبل از رفتن تا حد ممکن خونه ش رو مرتب میکنیم
ولی کلا با اینکه زیاد بریم اونجا اوکی نیست
ماهی یکی دوبار اون هم با خواهرم
تک تک رفتن مون هم سختشه
شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124
واقعا تو ناراحت میشی از نظر من من ازدواج کردم ظهر نهار خونه بابام یه بشقاب هم واسه شوهرم می برم بعد شبماونجام شوهرم همبهام شام می خوریم 🤣🤣🤣 بچه ها هم هرچی ریختند هم به درک
همه مامانا همینن تقصیری ندارن بیچاره ها، الان وقت استراحت شون هس، چند تا بچه باهم بریزن سرشون، هم سر و صدا و دعواهاشون هم شلوغیشون، نه اعصاب میذاره برا طفلی ها نه سلیقه و خونه زندگی، من اصلا ناراحت نمیشم چون بچم شلوغ هس
همه مادرا همینن ما ۲تا بچه ایم برادرم هزاران کیلومتر دورتر ازما زندگی میکنه منم بچه ندارم با همسرم هر ۲هفته یکبار میریم خونه مادرم باز مادرم حوصله نداره
شماام رعایت کنید با خواهرا هر ۲هفته بدون بچه برید خونش