2777
2789
عنوان

دخترم بالحن خیلی بدی بامن حرف زد

169 بازدید | 11 پست

۵سالشه همش دهنمو کج میکنه ب حرفم گوش نمیده یچیزی میگم میگه برو بابا.شوهرمم خرکیف میشه اصن براش مهم نیس اتفاقا بامن بد باشه خوشحال میشه دلم شکست چطور تنبیه کنم این بچرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وضع همسرت اینه دخترت هم همینطور میمونه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

دفعه بعد این کارو کرد هم قدش شو بهش بگو یه بار دیگه با من اینطوری حرف بزنی سخت تنبیه میشی بعدم بگو یه بار دیگه این حرفو بزنی از چیزی که دوست داره مثلا برنامه کودک یا یه چیزی که قرار بوده بخری منعش میکنی البته شما مشکل از شوهرته  

الان قهرکردم میخام زودتر بخابم و بهش لالایی نگم

نه نکن ببین اون اگه همینجوری شما باهاش قهر باشین به مرور زمان از شما فاصله میگیره الان بچس میتونین بهش نزدیک بشین بزرگ که بشه حتی نمیتونین باهاش حرف بزنین الانم برو پیشش بگو مامان جونم اینجوری نباید با من حرف بزنی اگه دختر خوبی باشی برات جایزه میخرم

الان قهرکردم میخام زودتر بخابم و بهش لالایی نگم

اون طفل معصوم مقصر نیست، وقتی از سمت پدر تشویق میشه فکر میکنه کار درستیه، بچه ها عاشق تشویقن، ذوق و عکس العمل پدر براش تشویق محسوب میشه، عاقل باش ، اون بچه اس وظیفه شما و همسرتون هست که وضعیت رو سر و سامون بدید ، بچه دچار دو گانگی شده