بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
دفعه بعد این کارو کرد هم قدش شو بهش بگو یه بار دیگه با من اینطوری حرف بزنی سخت تنبیه میشی بعدم بگو یه بار دیگه این حرفو بزنی از چیزی که دوست داره مثلا برنامه کودک یا یه چیزی که قرار بوده بخری منعش میکنی البته شما مشکل از شوهرته
نه نکن ببین اون اگه همینجوری شما باهاش قهر باشین به مرور زمان از شما فاصله میگیره الان بچس میتونین بهش نزدیک بشین بزرگ که بشه حتی نمیتونین باهاش حرف بزنین الانم برو پیشش بگو مامان جونم اینجوری نباید با من حرف بزنی اگه دختر خوبی باشی برات جایزه میخرم
اون طفل معصوم مقصر نیست، وقتی از سمت پدر تشویق میشه فکر میکنه کار درستیه، بچه ها عاشق تشویقن، ذوق و عکس العمل پدر براش تشویق محسوب میشه، عاقل باش ، اون بچه اس وظیفه شما و همسرتون هست که وضعیت رو سر و سامون بدید ، بچه دچار دو گانگی شده