caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان دوستان کسی اینجا پرسینگ کاره 61 بازدید | 8 پست سلامسوال دارم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1404/01/29 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 بگو عزیزم پرسینگ ناف زدم ۲ روزهعکسشو به هوش مصنوعی دادم گفت خیلی سطحی زده واست استرس دارم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
شومبوسگومبولی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 233 عزیزم پرسینگ ناف زدم ۲ روزهعکسشو به هوش مصنوعی دادم گفت خیلی سطحی زده واست استرس دارم عکسشو بذارین
شومبوسگومبولی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 233 فک نکنم مشکلی داشته باشه ولی اولش پیرسینگ اویز دار نمیزنن باعث عفونت میشه
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 فک نکنم مشکلی داشته باشه ولی اولش پیرسینگ اویز دار نمیزنن باعث عفونت میشه خب چرا هوش مصنوعی اینطوری گفته؟یعنی چی که پوست رو نازک گرفته؟از کجا میشه فهمید پوست نافم نازکه؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 فک نکنم مشکلی داشته باشه ولی اولش پیرسینگ اویز دار نمیزنن باعث عفونت میشه بنظرت ممکنه نازک زده باشه؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
شومبوسگومبولی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 233 بنظرت ممکنه نازک زده باشه؟ اگه زیر پوستت پیداست میله ینی نازک گرفته
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 اگه زیر پوستت پیداست میله ینی نازک گرفته ن پیدا نیست ولی از وقتی هوش مصنوعی اینطوری گفته بدجوری استرس گرفتم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم