2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک بر سرش یک تنه از کل فیلم های ترکی جلو زده، جلوی بچه لب می گیرن، بگو اسکل یه جایی هست به اسم اتاق ...

میگه مشاور گفت اشکال نداره و بچه ها میفهمن علاقه دارین بهم

عزیزم اتفاقا بنظرم قطع رابطه کن فورا 

چون بچه های اونا چیزایی میدونن ک بچه شما به عقلش نمی‌رسه

خیلی متاسفم بگم ک این افراد نادون فقط تقلید جنسیشون به اینجا ختم نمیشه تا جایی پیش میرن ک دیگه این چیزا راضیشون نمیکنه و به روابط نامشروع دیگه ای ختم میشه بعید نیست میل به رابطه با بچه هاشونم تو ذهنشون بیارن 

از نظر من همچین آدمایی که همچین فیلم‌هایی میبینن کثیف خالصن این هیچ فرقی با بودن پیش اونا و دیدن رابطشون نداره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
میگه مشاور گفت اشکال نداره و بچه ها میفهمن علاقه دارین بهم

مشاوره میگه بغل یا بوس لپ  نه که کارهای خاک برسری انجام بدی جلوشون پس فردا هم بچه بزرگ شد بره هزار تا کثافت کاری بکنه چون تو خونه عادی سازی شده براش

مشاوره میگه بغل یا بوس لپ نه که کارهای خاک برسری انجام بدی جلوشون پس فردا هم بچه بزرگ شد بره هزار ت ...

منم کلا بدم میاد ولی امشب گفتم شاید من زیادی حساسم از شما پرسیدم

اون خانم و آقا خیلی مشکل دارن اصلا عادی نیستن.  یکی از عوارض زیاد دیدن پور ن اینه که مغز عادت میکنه که رابطه ی دو نفر دیگه روببینه وگرنه تحریک نمیشه.. واین خیلللی بده.

ولی اینکه به شوهرت نمیرسی بحثش جداس. بالاخره همه زایمان دارن و بدنشون تغییراتی داره ولی نباید زیادی رو رابطتون تاثیر بذاره

خدایا شکرت

منم کلا بدم میاد ولی امشب گفتم شاید من زیادی حساسم از شما پرسیدم

۱۵ ساله ازدواج کردم حتی یکبارم با شوهرم فیلم های ناجور ندیدیم، ماهواره هم نداریم، جلوی بچه هم شوخی و خنده داریم ولی کارهای مثبت ۱۸ نداریم، تو خلوت مون لباس خواب های رنگارنگ می پوشم ولی جلوی بچه هام تیشرت و شلوار، بچه هام هم حتی جلوی من لباس عوض نمی کنن بهشون یاد دادم یه حریم خصوصی هست که باید رعایت بشه

میدونی درآمد شوهر این راحت ماهی ۲۰۰ هست دست کم لباس و خورد خوراک بهترین چیزا خونشون بالا شهره مرفه ه ...

درامد مهمه،اما ضامن خوشبختی نیس.

بازم میگم اینا حسه.ان شاا... که خوشبخت باشن

اما همین محبت شوهر هم ممکنه نمایشی باشه.

کسی که پر باشه،نمیاد اینور اونور بگه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴