امشب دوستم بهم چت با شوهرش را نشون داد و کلی کلیپ سوپر فرستاده بودن برای هم و گفت ک ما حین رابطه میبینم و تقلید میکنیم من تعجب کردم بعد گفت ک برو امتحان کن خیلی خوبه من گفتم من کلا چندشم میشه ببینم .حتی بفهمم شوهرم ببینه خوشم نمیاد . بعد گفت ک ما در روز اقلن دو بار رابطه داریم با اینکه خانومه دوتا سه تا بچه داره .بعد من از بعد زایمان تا الان ک بچم نزدیک ۴ سالشه از بدنم بدم میاد ظرافت قبلو نداره و یدونه دارم . بهم گفت ک تو ب شوهرت باید بیشتر برسی و... بنظرتون اونا عادی ان و من خیلی سخت میگیرم ؟
اونها کاملا غیر طبیعی هستن نگران بچه هایی شدم که تو اون خونه دارن زندگی میکنن اه اه فیلم های چندش
بچه هاش فاصله بین ۸تا ۱۳ هستن و خیلی مودب هستن و دختر بزرگش خیلی نماز خون و مسجد برو اتفاقا . ولی در عین حال زنه هم خوشتیپه خیلی و اینو بگم میگه ما جلو بچه هام لب میگیریم و براشون عادیه . اما مثلا من خودم بچسبم به شوهرم خیلی یا لباسم باز باشه جلو پسر کوچیکم گیر میده اون روزی داشتم لباسمو عوض میکردم و در اتاق باز بود بهم گفت در را ببند و لباس عوض کن . داشتم تیشرت عوض میکردم
نمدونم حس میکنم تو زندگیشون ی گیر و گوری هستو اتفاقا ایشون به زندگی شما حسادت میکنه که اینارو بهت گف ...
میدونی درآمد شوهر این راحت ماهی ۲۰۰ هست دست کم لباس و خورد خوراک بهترین چیزا خونشون بالا شهره مرفه هستن خیلی . شوهره خیلی محبت کن و... ما در مقابل اونا هیچیم .