2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه سوال دارم

491 بازدید | 27 پست

امشب دوستم بهم چت با شوهرش را نشون داد و کلی کلیپ سوپر فرستاده بودن برای هم و گفت ک ما حین رابطه میبینم و تقلید میکنیم من تعجب کردم بعد گفت ک برو امتحان کن خیلی خوبه من گفتم من کلا چندشم میشه ببینم .حتی بفهمم شوهرم ببینه خوشم نمیاد . بعد گفت ک ما در روز اقلن دو بار رابطه داریم با اینکه خانومه دوتا سه تا بچه داره .بعد من از بعد زایمان تا الان ک بچم نزدیک ۴ سالشه از بدنم بدم میاد ظرافت قبلو نداره و یدونه دارم . بهم گفت ک تو ب شوهرت باید بیشتر برسی و... بنظرتون اونا عادی ان و من خیلی سخت میگیرم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اومد داستان سرایی کرده براتنه اینکه چنین ادمایی نیستن.هستن ولی اینا زندگیشون باب میلشون نیس نم ...

از چه نظر باب میل نیس؟من اینا را ۱۳ ساله میشناسم شوهره خیلی بش میرسه مخصوصا مالی و عاطفی حالا این کارا را قبول ندارم اما بنظر زندگی خوبی دارن

از چه نظر باب میل نیس؟من اینا را ۱۳ ساله میشناسم شوهره خیلی بش میرسه مخصوصا مالی و عاطفی حالا این کا ...

نمدونم حس میکنم تو زندگیشون ی گیر و گوری هست

و اتفاقا ایشون به زندگی شما حسادت میکنه که اینارو بهت گفته

حسم تاحالا دروغ نگفته😉

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اونها کاملا غیر طبیعی هستن نگران بچه هایی شدم که تو اون خونه دارن زندگی میکنن اه اه فیلم های چندش

بچه هاش فاصله بین ۸تا ۱۳ هستن و خیلی مودب هستن و دختر بزرگش خیلی نماز خون و مسجد برو اتفاقا . ولی در عین حال زنه هم خوشتیپه خیلی و اینو بگم میگه ما جلو بچه هام لب میگیریم و براشون عادیه . اما مثلا من خودم بچسبم به شوهرم خیلی یا لباسم باز باشه جلو پسر کوچیکم گیر میده اون روزی داشتم لباسمو عوض میکردم و در اتاق باز بود بهم گفت در را ببند و لباس عوض کن . داشتم تیشرت عوض میکردم

نمدونم حس میکنم تو زندگیشون ی گیر و گوری هستو اتفاقا ایشون به زندگی شما حسادت میکنه که اینارو بهت گف ...

میدونی درآمد شوهر این راحت ماهی ۲۰۰ هست دست کم لباس و خورد خوراک بهترین چیزا خونشون بالا شهره مرفه هستن خیلی . شوهره خیلی محبت کن و... ما در مقابل اونا هیچیم .