2777
2789

من سی و هشت سالمه. دخترم ۹ سالش شده. سر کار میرم و تو کارم موفقم. سال ها عم باشگاه رفتم و هیکل خوب و ورزیده ای دارم. شوهرم دوست داره بچه دوم بیاریم. خودم هم بدم نمیاد مخصوصا که دیگه تا ۲ سال دیگه بیشتر وقت ندارم. ولی واقعا می ترسم. بیشتر هم از اضافه وزن و اینکه دیگه نتونم برگردم به وضعیت الانم. اولی ر  هم سزارین شدم. دوست دارم دومی رو اگه قصدم جدی شد طبیعی بیارم که زود بتونم ورزش کنم دوباره. یکم راهنمایی کنید. نظرتون رو بگین . مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم طبیعی نیار اندام اصلی بهم میریزه منم سر هیکلم افسردگی الرژی بچه و ... تصمیم ب دوم ندارم همسرمو دور میزنن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه شرایطشو داری بیار

هیکلم با باشگاه درس میشه 

خود من باشم نمیارم

حالا اسی جواب سوال منو لطفا بده

بین دوراهی موندم

بمونم اینجا ماشین و طلا بخرم

یا برم جای بهتر همین طلایی رو ک دارم بفروشم خرج اونجا کنم؟ 

فکر کن خرج اونجا 2برابر اینجایی ک هستمه.

ب نظرم طبیعی نیار اندام اصلی بهم میریزه منم سر هیکلم افسردگی الرژی بچه و ... تصمیم ب دوم ندارم همسرم ...

منم تا یک ماه پیش اصلا قصد نداشتم. بعد دیدم همسرم گناه داره واقعا بچه دوست داره. گفتم خودم هم ممکنه چند سال بعد پشیمون شم. نمی دونم واقعا

من بارداری دوم سزارین شدم بعد از یکماه انگار ی دختر مجرد بودم 😂اما یکی از اشناهامون بارداری اول سز ...

منم به خاطر همین شکم میگم دومی رو طبیعی بیارم. فکر نکنم بعد ۹ سال که از سزارین گذشته مشکلی باشه. سر دخترم تا ۶ ماه نتونستم ورزش کنم تکون میخوردم بخیه درد میگرفت

دوس داری بیاراگه اعصاب و روانت سالمه وضع مالیت خوبه اوکیهنسبت ب شرایطی ک داری بشین تصمیم بگیر

اعذاب و روانم نمی دونم سالمه یا نه😄 وضع مالی هم متوسطه. ولی امید به بهتر شدنش هست.