2777
2789
عنوان

خواستگاريي ك بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 43 پست
قربونت برم میشه جواب منو بدی ببخشید اینجا پست گذاشتم بنظرت محمدحسین چه حسی بهم داره ؟ابراز علاقه می‌ ...

نشي عزيزم بموني 

خداببخشه راحت باش 

چند وقته باهم درارتباطين و اينكه نخ ميداد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشي عزيزم بموني خداببخشه راحت باش چند وقته باهم درارتباطين و اينكه نخ ميداد؟

دکترمه کار زیبایی پیشش انجام میدم 

سه ماهی میشه میرم پیشش

ببین ی طور خاصی توجه نشون میده

اما خو تو پیام و مجازی سرد بود 

حضوری گرم برخورد می‌کنه 

همو فالو داشتیم دی اکتیو کرد

ناگفته نماند من براش ی خوراکی بردم برای تشکر از کارش چون مامانم ی بیماری داره و حساسه کارای تزریقش

اونم منو دعوت کرد به پیتزا و پاستا 

برام خدمات رایگان هم انجام داد 

اما یهو تو چت سرد شد 

دکترمه کار زیبایی پیشش انجام میدم سه ماهی میشه میرم پیششببین ی طور خاصی توجه نشون میدهاما خو تو پیام ...

الهي 

حس انچنانيي نداره ولي حس خوبي ازت ميگيره 

برا چت هم چون هنوز اتفاقي نيوفته اينجور برخورد ميكنه

حضوري گرمه چون هركسي باشه گرم ميگيره  

ولي سعي كن توجهشو جلب كني  ببيني چي دوس داره مخشو بزني  انشالله بياي بگي ازدواج كرديم😻😹

الهي حس انچنانيي نداره ولي حس خوبي ازت ميگيره برا چت هم چون هنوز اتفاقي نيوفته اينجور برخورد ميكنهحض ...

قربونت برم چقد مهربونی😂

ی کیس دیگه هم هست اون اعتراف کرده که دوسم داره 

ولی ی حال بلاتکلیفی داره با خودش 

اون علی اسمشه

آخ آخ یه مورد همینجوری اومد واسه من با این تفاوت که معرف که اینا رو معرفی کرده بود گفته بود پسره ۲۵ سالشه 

ولی مادر و خواهر پسره که اومدن مادرش گفت پسر من ۳۱ سالشه!!!! حالا من ۱۸ سالم بود !!! بعد که داشتن میرفتن من دیگه رفتم تو اتاقم دیدم مامان پسره مامان منو ده دقیقه دم در نگه داشته داشتن حرف میزدن 

بعد که رفتن بابام اومد شروع کردیم صحبت کردن که دیدم گوشی مامانم داره اس ام اس میاد که مادر خواستگارم بود نوشته بود دختر شما تا حالا نامزد یا عقد نکرده بهم بخوره 😐😐چون پسر من دو سال عقد دختر خاله اش بوده و از هم جدا شدن 

بعد مامان من واسش نوشت نخیر خانوم دختر من مگه چند سالشه که ازدواج نا موفق بخواد داشته باشه انقدر حروم زاده بودن با وجود اینکه پیرسون دو سال عقد یکی دیگه بود خوب یکی رو دستمالی کرده بود میخواستن مطمئن بشن دختری که روش دست گذاشتن واقعا دست نخورده اس یا نه 

آخ آخ یه مورد همینجوری اومد واسه من با این تفاوت که معرف که اینا رو معرفی کرده بود گفته بود پسره ۲۵ ...

اصلا ملت رد دادن بخدا  مشخصه شكاكن همون بهتر  وصلت سرنگرفت 

قربونت برم چقد مهربونی😂ی کیس دیگه هم هست اون اعتراف کرده که دوسم داره ولی ی حال بلاتکلیفی داره با خ ...

نشي گلم 

اوكي رو دادي؟

اگ دادي ك نبايد بلاتكليف بشه 

ولي اگ جواب درستي بهش ندادي بخاطر اونه ولي دركل حواست باشه زياد بهش رو نده 

نشي گلم اوكي رو دادي؟اگ دادي ك نبايد بلاتكليف بشه ولي اگ جواب درستي بهش ندادي بخاطر اونه ولي دركل حو ...

باهاش خوب برخورد کردم

اما میگه من نمی‌خوام بازیت بدم چون اهل ازدواج نیستم و ...

می‌خوام از دور دوست داشته باشم 

منم والا بی محلش کردم 

باهاش خوب برخورد کردماما میگه من نمی‌خوام بازیت بدم چون اهل ازدواج نیستم و ...می‌خوام از دور دوست دا ...

پ بيخيال شو تو لايق بهترينايي  لايق اين هستي يكي بخاطرت خودشو ب اب و اتيش بزنه ♥️