2777
2789
عنوان

خواستگاريي ك بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شناسنامه اصلا عقد قبلی مشخص نیست حتی المثنی هم نمیدن

نميدونم من ولي خودش شناسنامش رو عوض كرده بود و نميخواست بگه ك عقد كردم حتي تو صحبتامون نگفت ك عقد كرده بود اگرم ميگفت اتفاق خاصي نميوفتاد ولي چون بعدا ك جواب مثبت رو گرفتن گفتن حس اينو داشتم ك سرم كلاه رفته😹

نميدونم من ولي خودش شناسنامش رو عوض كرده بود و نميخواست بگه ك عقد كردم حتي تو صحبتامون نگفت ك عقد كر ...

با خانوم قبلی رابطه جنسی نداشته بخاطر همون اسمش پاک شده.ولی خب اشتباه کرده نگفته باید روز اول میگفت

نميدونم من ولي خودش شناسنامش رو عوض كرده بود و نميخواست بگه ك عقد كردم حتي تو صحبتامون نگفت ك عقد كر ...

حتما یه چیزی مادره رو ترسونده که مربوط به طلاق پسرشه برای همین این سوال رو ازت پرسیده حتما قبلا گول خوردن 

یعنی اینکه اگه عقد جدا بشی و باکره باشی اصلا تو شناسنامه قید نمیشه ک عوض کردی فقط اسم همسر حذف میشه

اسم همسر چطوری از رویه شناسنامه حذف میشه با غلط گیر؟ فقط شناسنامه المثنی صادر میکنن بدون اشم همسر قبلی در ضمن عقد قبلیش تویه سامانه ثبت من تا ابد میمونه با هرکسی بخوای ازدواج کنی میتونه ازت بخواد که استعلام بگیری ازدواج و طلاق قبلیت معلوم میشه 

اسم همسر چطوری از رویه شناسنامه حذف میشه با غلط گیر؟ فقط شناسنامه المثنی صادر میکنن بدون اشم همسر قب ...

استعلام درست.ولی وقتی که دختر باکره باشه دادگاه خودش نامه میده ب ثبت احوال ک شناسنامه جدید صادر بشه بدون اسم همسر و المثنی 

مگه عوض شده باشه دیگه نمینویسه المثنی ؟بعد هم خیلیا دوتا اسم دارن چه ربطی به شوهر داشتن داره ؟ گرچه بهتر بود از همون اول میگفتین اسم شناسنامه تون رو ! بعد هم اون آقا دو سال متاهل بوده شما که مجردین بهتره با مث خودتون ازدواج کنین 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
مگه عوض شده باشه دیگه نمینویسه المثنی ؟بعد هم خیلیا دوتا اسم دارن چه ربطی به شوهر داشتن داره ؟ گرچه ...

من ديگه نميخواستم طول بكشه و بخوام براشون چيزيو ثابت كنم چون اونا مارو ميشناختن  و ميتونستن استعلام بگيرن  اما ديگه اجازه ندادم  مرسي از نظرت قشنگم

من ديگه نميخواستم طول بكشه و بخوام براشون چيزيو ثابت كنم چون اونا مارو ميشناختن و ميتونستن استعلام ...

انشاله خوشبخت باشی و یه بخت عالی نصیبت میشه❤️

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹