2777
2789
عنوان

میدونی شوهر بیشعور کیه

389 بازدید | 27 پست

اون شوهریه که با زن هشت ماهش بخاطر مادر خرش بحث میکنه میدونی شوهر بیشعور کیه اون گاویه که میدونه خانوادش هیچ وقت حمایتش نکردن و هر چی داره از زنشه ولی بازم طرفدار خانوادشه و دل زنشو میشکونه شماهم بگید

شوهر منه که ۸ماه باردار بودم به خاطر یک موضوع الکی اینقدر لگد زد بهم مشت میکوبید توی سرم موهام ومیکشید 

بعد ۷سال هنوز جلو چشممه متنفرم ازش اه

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی چقدر دلت پره

بخاطر تو دلیتم که شده سعی کن آروم باشی

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

مامان من برا بچه اوردن خواهرشوهر ده بار سر زد بیمارستان چون فامیلیم و تو شهر ما غریب بودن اون وقت زنداداشم بچه اورده ب شوهرم میگم چرا مامانت زنگ نزده حداقل بگه قدم نو رسیده مبارک میگه مامان من سواد نداره بخدا که مادرشوهرم ی شهرو درس میده

آخی چقدر دلت پرهبخاطر تو دلیتم که شده سعی کن آروم باشی

بخدا خانوادش ادم حسابش نمیکنن من اینقدر احترام میزارم بهش هوا برش داشته اومده بهم میگه چرا بابات هر شب میره خونه داییت داییم پسرش این هفته عروسیشه هر شب میرن اونجا بزن برقص ب اقا برخورده میگه چرا خانوادت میرن من چی بگم بهش

شوهریه که خانواده‌ش ادم حسابش نمیکنن ولی تو دعوا به زنش میگه تقصیر توعه که من با اینا ارتباط ندارملا ...

ببین واقعا بعضی ادما لیاقت  احترام ندارن هر کاری خانوادشون میکنن باهاشون حقشونه

شوهر منه که ۸ماه باردار بودم به خاطر یک موضوع الکی اینقدر لگد زد بهم مشت میکوبید توی سرم موهام ومیکش ...

منم یادم نمیره هیچوقت تمام کاراش تو روزای خوبش باید زندگی رو زهرمارش کنم حالا میبینه

ببین واقعا بعضی ادما لیاقت احترام ندارن هر کاری خانوادشون میکنن باهاشون حقشونه

منو مامانم واقعااا به این نتیجه رسیدیم

از بابای بیشعور میخواستی که تا صبح مینوشتم😂 برای همسر باید مامانم بگه

لیاقت ندارن، یه زن زیبا ، با شعور خوش سلیقه

فکر کن مامانم الان ۵۰ سالشه بازم خیلییی زیباست؛ همهه اینو میگن بعد خودش میگه ازش تعریف نکنید پررو میشه! 

خیلیاشون زنشون از سرشون زیادیه، باید سجده شکر به جا بیارن که این اصلا زن ما شده