2777
2789

اسطوخودوس هم ارامبخشه

ولی پیشنهاد میکنم به دکتر مراجعه کنی چون این استرس روی قلب تاثیر داره بهتره که درمان بشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اضطراب با استرس فرق میکنه

خوردن قرص و دوا و اینچیزا بخشی از ماجراست اما ستون اصلیش خودتی تا نخای نمیشه من خدای استرس بودم ی زمانی و معده و رودم بهم ریخته بود سردرد داشتم و... تصمیم گرفتم با خدا خلوت کنم و بهش نزدیک تر بشم بمرور انرژیای منفی رو دور کردم چیزایی ک باعث استرس میشد حذف کردم ادماشو حذف کردم به خودم فرصت دادم سعی کردم دوباره متولد بشم و به چیزای الکی فکر نکنم از عوارض روحی استرس افسردگی پرخاشگری بی خوابی و...رو میشه مثال زد

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

همش بخاطر افکار منفیه..که باعث ترس و واهمه میشن تهش میشه استرس اضطراب...افکار منفی رو از خودت دور کن و اینکه محیط شاد خیلی موثره...خودتو به قرص عادت نده چون بنظر من مصرف قرص هم یجور وابستگیه که نخوری اضطراب بهت دست میده

گلم اضطراب با استرس فرق میکنه خوردن قرص و دوا و اینچیزا بخشی از ماجراست اما ستون اصلیش خودتی تا نخا ...

وای دقیقا منم دو هفته هست دیگه از استرس معده درد گرفتم ، قبلا فقط بعضی وقتا اینجوری میشدم مثلا قبل از مسافرتا ولی الان دیگه به حدی شده که سر کلاسای دانشگاهم نمیتونم برم از استرس...

یعنی با همین کارایی که گفتی خوب شدی عزیزم ؟از قرص و دارو استفاده نکردی اصلا؟