ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درامد و شغل داره خانوادش بلدن همه چیزو یاد بدن نمیتونست یه باکس گل بگیره یعنی
نباید کیک اینا هم میگرف میگف سال بعد انشالا در کنار هم جبران میکنم یا باید یه گلم میگرف اگه پسر من بود میگفتم گلو کیک بخر بریم امشب خونشون اگه قصدت جدیه میخوایش
چه ربطی داره خرید دوتا شاخه گل هیچکسو فقیر نکرده پول پدرشوهر چه به کار شوهر میاد پسری که میاو خواستگاری باید یه درآمدی داشته باشه این مناسبتا دیگه دست جلوی پدر دراز نکنه اسی میگه وضعشونم خوبه
ی عده زو تحویل بگیری دور برمیدارن، قضیه ایشونهوالا فقط ی پیامک باید میداد حتی اونم نمیداد حرفی نبود
همون والله. خدا به داد برسه.. هنوز نه به داره نه به بارع. انتظار کیک تولد چند طبقه و سرویس جواهرات دارن. بدبخت پسر مردم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏