ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خانومای نی نی سایت اصلاارزش خودشونو نمیدونن واقعا پیاما باعث تاسفه... مطمئنااینقد رابطتون جدی بوده کع تولدگرفته برات یا نباید میگرفت کلا یاباید کادوهم میگرفت ودرست انجام میداد این نشان ازفرهنگ ضعیفشونع
ی عده زو تحویل بگیری دور برمیدارن، قضیه ایشونهوالا فقط ی پیامک باید میداد حتی اونم نمیداد حرفی نبود
چرا اتفاقن پسری که قصدش ازدواجه کارم به خونواده رسیده باید یه گلم میگرف چطور برای دوس دختراشون ولنتاین به بالا کادو میخرن کسی که قراره زیر یه سقف برن چیزی نگیره اتفاقن بااینچیرا باید نظر مثبتو جلب کنه
ایشون هنوز تکلیفش صد درصد معلوم نیست لطف کرده کیک گرفته
تو زندگی مشترک یه روز هست سه روز نیست میخوای بعداهم ساز مخالف کوک کنی و طلاق طلاق بکنی
مگه ایشون از دل شما خبر داره من باب عرف یه کیک خریده از کجا میدونسته هنوز نه به باره نه به داره باید تاج گل و سرویس جواهر برات علم کنه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........