2777
2789
عنوان

پوست مرغی

36477 بازدید | 35 پست

کسی بوده که پوست مرغی داشته و درمان شده باشه؟

من قسمت پایین تنه بدنم مخصوصا ران،و بازو هام پوست مرغیه.همه ی روش های مو زدایی اپیلاسیون،پودر و... امتحان کردم هیچ فرقی نمیکنه

اگه کرمی،صابونی چیزی میشناسین که تاثیر میکنه معرفی کنید لطفا

پوستمم خشکه

(اینم بگم که فکر نمیکنم با لیزر موهای زائد فرقی بکنه چون روشای مختلف شیو رو امتحان کردم و ربطی ب اون نداره،مشکل از پوستمه،خیلیا رو دیدم ژیلت استفاده میکنن ولی همچنان پوستشون نرم و صافه 😢😢)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کیسه فقط کیسه 

دختر خاله منم دستاش همینطوری بود هر دفعه تو حموم یک ربع یواش کیسه میکرد پوستشو الان رفته سه ساله دیگه هیچ اثری نیست بعد حمامم ابرسان و کرم نرم کننده بزن 

هفته ای دوبارم با روغن رزماری یا زیتون ماساژ بده 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

فداتشم من رون پام یه قسمتش متاسفانه اینطوری بود کل کرم و لوسیون مختلف زدم اوکی نمیشد. 

تااینکه تصمیم گزفتم‌برم لیزر برای کل بدنم. 

در کمال ناباوری از جلسه دوم پوستم صاف و‌یه دست شد😍❤

یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
کیسه فقط کیسه  دختر خاله منم دستاش همینطوری بود هر دفعه تو حموم یک ربع یواش کیسه میکرد پوستشو ...

جدی کیسه خوبه؟ با سفید آب بزنم؟ 

عاخه میگن کیسه بکشی بدترش میکنه

کیسه کشیدن تاثیر داره ولی چون پوستت خشکه بذار خوب پوستت چرب بشه بعد برو حموم کیسه بکش بعدشم لوسیونی که شیر و عسل داره بزن 

اینا با یکی دوبار جواب نمیگیری باید پیگیر باشی 

بعدش نرو هرسری کیسه بکش دو هفته یه بار برو 

تازشم چیز مهمی نیست خیلیا اینجورین زیاد حساس نباش☺

فداتشم من رون پام یه قسمتش متاسفانه اینطوری بود کل کرم و لوسیون مختلف زدم اوکی نمیشد.  تااینکه ...

فعلا که باردارم،و میگن ضرر داره.بعد زایمان حتما اقدام میکنم.خودم حس میکنم از بارداری به بعد شدید تر شده

جدی کیسه خوبه؟ با سفید آب بزنم؟  عاخه میگن کیسه بکشی بدترش میکنه

نه کیسه لایه برداری میکنه واقعا خیلی تاثیر داره  نمیدونم با سفید اب خوبه یا نه ولی میدونم کیسه خیلی خوبه 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
مرسی عزیزم امتحان میکنم حتما😍

ببین خواهرمم شدید دستاش اینطور بود حتی صورتش خواهرم بخاطر مشکل هورمونی موی زائد داشت لیزر هم خوبه چونکه چند سال پیش کل بدنش رو لیزر کرد خوب شد

2790
2778
2791
2779
2792