2821
2789
عنوان

پوست مرغی

| مشاهده متن کامل بحث + 37215 بازدید | 35 پست
ببین خواهرمم شدید دستاش اینطور بود حتی صورتش خواهرم بخاطر مشکل هورمونی موی زائد داشت لیزر هم خوبه چو ...

هزینه ش خیلی بالاست متاسفانه..ولی امیدوارم ک جواب بده👌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین خواهرمم شدید دستاش اینطور بود حتی صورتش خواهرم بخاطر مشکل هورمونی موی زائد داشت لیزر هم خوبه چو ...

عزیزم اسم مشکل خواهرتون همون کراتوزپیلار یا پوست مرغی بود یعنی حالت دون دون قرمز رو پوستشون بود؟؟میشه بگی پیش کدوم دکتر رفتن .؟ ممنون گلم 

عزیزم اسم مشکل خواهرتون همون کراتوزپیلار یا پوست مرغی بود یعنی حالت دون دون قرمز رو پوستشون بود؟؟میش ...

سلام شما پوستتون یه دفعه اینجوری شد یا بوده؟ من پوست مچ دستمو اپیلیدی زدم صبح ازخواب بیدارشدم دیدم رو مچ دستم پرازدونه شده الان یه هفتس نرفته اصلا نمیدونم اینا جوش زیرپوستیه یا پوست مرغی

سلام شما پوستتون یه دفعه اینجوری شد یا بوده؟ من پوست مچ دستمو اپیلیدی زدم صبح ازخواب بیدارشدم دیدم ر ...

شاید مثل اگزماست

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
شاید مثل اگزماست

دونه های برجسته زده که خیلی زیاده تقریبا قرمزه اگزما فکرکنم خشکی شدید و پوست پوست ام بشه مال من اینجوری نی نمیدونم این جوش زیرپوستیه یا پوست مرغی شده کلافم کرده

سلام شما پوستتون یه دفعه اینجوری شد یا بوده؟ من پوست مچ دستمو اپیلیدی زدم صبح ازخواب بیدارشدم دیدم ر ...

سلام عزیزم انشاالله ک مشکلت حل شده اما منم برام پیش اومد بازومو با دستگاه زدم پر از دونه های ریز ریز شد دکترم رفتم پماد داد یکم رفت ولی جاش موند تا مامان بزرگم گفت عرق شاطره بپاش رو دستت و خشک ک شد پودر بچه بزن جدی جدی شد عینه روز اول😍 

سلام عزیزم انشاالله ک مشکلت حل شده اما منم برام پیش اومد بازومو با دستگاه زدم پر از دونه های ریز ریز ...

سلام خوبی مرسی ازجوابت اره بهترشدم من پماد بتامتازون زدم و گلاب و ابلیمو همزمان حالا پماد خوبم کرد یا دستور سنتیه نمیدونم😂ولی خداروشکر رفتش راحت شدم

سلام خوبی مرسی ازجوابت اره بهترشدم من پماد بتامتازون زدم و گلاب و ابلیمو همزمان حالا پماد خوبم کرد ی ...

سلام....شما پماد و آبلیمو رو با گلاب قاطی کردی؟یا هرکدومو جدا زدی؟منم پوستم اینطوری شده و متاسفانه داره بیشترم میشه🥺🥺

سلام....شما پماد و آبلیمو رو با گلاب قاطی کردی؟یا هرکدومو جدا زدی؟منم پوستم اینطوری شده و متاسفانه د ...

سلام عزیزم من بعد زدن اپیلیدی یه ماهی اینجوری شدم یکی گفت پماد بتامتازون بزن

یکی ام گفت گلاب و ابلیمو قاطی کن بزن من صبح گلاب زدم ظهر پماد زدم دوباره عصر گلاب زدم... هم زمان پمادو گلاب و نزدم منظورم این بود جفت درمان و هم زمان به کاربردم خوب شد

سلام عزیزم من بعد زدن اپیلیدی یه ماهی اینجوری شدم یکی گفت پماد بتامتازون بزن یکی ام گفت گلاب و ابلی ...

ممنون عزیزم که جواب دادی😊💜🌹فقط ی سوال تا چه مدت باید استفاده کنم؟مثلا چند ماه؟به نظرت برم دکتر یا نرم🥺

ممنون عزیزم که جواب دادی😊💜🌹فقط ی سوال تا چه مدت باید استفاده کنم؟مثلا چند ماه؟به نظرت برم دکتر یا ...

سلام بهترنشدی؟؟من سه روز زدم فقط🤣نمیدونم چی بود سه روز این دوتارو زدم ازروز سوم دیدم عجیب خیلی محوشده دیکه نزدم خودشم همون یکم اش هم رفت