2777
2789
عنوان

جایگاه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 67 پست
شوهر خودمو دوستام اینجوری هستن البته من هوای شوهرمو دارم ولی پرستار و ننوش نیستم اتفاقا شوهر من ...

حاضرم  تاپیک بزنم در مورد همون خانم یزدی ببین چند درصد موافق نظر ایشونن

متاسفانه باید بگم از ماست که برماست 😐

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
دقیقا من اصلا اون فیلمها و داستانها رو برا دخترم نمیخونم  همه اش زنهایی که زیبان و خوش صدا و م ...

آره من كه بچه بودم خيلي اون كارتونا رو دوست داشتم ولي الان ميبينم كه چقدر توشون زن بدبخت بود

الان كه همه جا زن ها رو به پيشرفتن و استقلال دارن ميگيرن حتما بچه ها رو بايد متناسب با همين تربيت كرد

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جاضرم تاپیک بزنم در مورد همون خانم یزدی ببین چند درصد موافق نظر ایشونن متاسفانه باید بگم از ماست که ...

تاپیک همسرداری استاد مارال رو مگه ندیده بودی؟

پیروانی داشت برای خودش که آموزش می دیدن در زمینه سس شکلاتی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
سلام و عرض ادب از بنده ست. خوبی شادی جان؟ 

فدای تو عزیزم

باورت میشه دیشب به فکرت بودم که چرا خیلی وقته ندیدمت؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
تاپیک همسرداری استاد مارال رو مگه ندیده بودی؟  پیروانی داشت برای خودش که آموزش می دیدن در زمین ...

دقیقا همونا تو ذهنم اومد.

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
تاپیک همسرداری استاد مارال رو مگه ندیده بودی؟  پیروانی داشت برای خودش که آموزش می دیدن در زمین ...

اتفاقا یادمه یکی از آموزشهاش همین سجده کردن به همسر هنگام ورودش به خانه بود و یا تشکر بابت این که میره کار می کنه که زنش گرسنه نمونه.

بعد این آدم ، کلی خاطرخواه داشت اینجا

اتفاقا یادمه یکی از آموزشهاش همین سجده کردن به همسر هنگام ورودش به خانه بود و یا تشکر بابت این که می ...

شوخي نكن😨😨😨واقعا يكي ميومد همچين حرفي ميزد؟؟؟😨😨😨واكنش بقيه چي بود؟

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember