2777
2789
عنوان

جایگاه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 67 پست

من امروز توی به تاپیک پستی دیدم که به خدا قسم گریه ام گرفت.

موضوع در مورد اولین بار پریود شدن بود . بعد یکی گفت یکسال بعد از ازدواجش پریود شده.

یعنی فقط یک ذره بهش فکر کنی می بینی عمق فاجعه چقدره

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
وای دقیقا  هرچی زن آگاه تر باشه جامعه بهتر ازدواج های موفق تر و کلا یه نسل خوب داریم حالا رب ...

بعد درد اینه که توی همین سایت مدافع حقوق زنان بودن، فمنیسم بودن، روشنفکر بودن، میل به تعالی و پیشرفت زنان فحش محسوب میشه ، در حد فحش ناموسی.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز توی به تاپیک پستی دیدم که به خدا قسم گریه ام گرفت.  موضوع در مورد اولین بار پریود شدن ...

آره منم ديدم اونو ميخواستم ريپلايكنم يه چي بگم ولي ديدم نه اصلا جو ش نيست كه حرفي بزنم

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
آره منم ديدم اونو ميخواستم ريپلايكنم يه چي بگم ولي ديدم نه اصلا جو ش نيست كه حرفي بزنم

اصلا آخه چی میشه گفت؟

به کسی که قبل از بلوغش ، رابطه زناشویی رو تجربه کرده ، چی میشه گفت؟

یعنی حتی بلوغ جسمی هم نداشته چه برسه به بلوغ روحی

چه فایده ای داره به یه نفر چیزی بگی فقط بهش برمیخوره. باید آگاهی داده شه به مردم که نمیشه 

اصلا آخه چی میشه گفت؟  به کسی که قبل از بلوغش ، رابطه زناشویی رو تجربه کرده ، چی میشه گفت؟ &n ...

باور كن از تصورشم مور مورم ميشه چطور پدر مادرا اينقدر بي فكرن كه بچه شونو قبل پريود شوهر ميدن؟؟اصلا ريودم شده باشن چه جوري دختر ١٦ ساله ازدواج ميكنه؟؟مامان من به وضوح گفته تا قبل از ٢٤ هيچ حرفي از ازدواج و شوهر نزنين خودش ١٦ ١٧ عروسي كرده بود با اينكه زندگيش خوب بوده ولي الان ميگه تازه فهميدم چقدر بچه بودم بعد اينجا خانما ميان ميگن من ١٣ عقد كردم ١٤ ازدواج الانم ١٦ سالمه خيليم راضيم كي ميگه زود ازدواج كردن بده؟

بعد درد اینه که توی همین سایت مدافع حقوق زنان بودن، فمنیسم بودن، روشنفکر بودن، میل به تعالی و پیشرفت ...

ما خیلی اهل افراط و تفریطیم

بعضیا انقد خودشونو وقف زندگی و شوهر میکنن که از خودشون غافل میشن.شوهر میشه براشون یه بت و میپرستنش 

بعضیا هم نقطه مقابل میشن یه زن مستبد و با یه عالمه غرور کاذب و منم منم که اصلا با زندگی متاهلی کنار نمیان

نه زن بودن بلکه انسان بودن یعنی تعادل در هر کاری

امثر زنای ایرانی دارن شرایطشون رو تحمل میکنن .

صبر سازنده ندارن

منم خیلی مشکلات داشتم خییییللللللی 

یه شوهر فوق العاده لوس و بچه ننه 

چند تا مشاور بهم گفتن جدا شو. ولی با همه اختلاف ها خیلی همو دوست داشتیم

از امام رضا خواستم راه و چاه زندگی رو جلو پام بذارن و عقل معاش بهم بدن

الحمدلله گیر یه مشاور خوب افتادمو زندگیم کم کم پا گرفت 

صبر کردم اما صبر مثبت

خودمو له نکردم فراموش نکردم

الان هم خودمو دارم هم زندگیمو

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
چه فایده ای داره به یه نفر چیزی بگی فقط بهش برمیخوره. باید آگاهی داده شه به مردم که نمیشه 

هيچ فايده اي نداره تازه ٥٠٠نفزم بهت حمله ميكنن كه خجالت بكش شايد دلش بشكنه به تو چه مگه چيه؟ما هم زود ازدواج كرديم الانم خوشبختيم😐