2777
2789
عنوان

جایگاه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 67 پست
اتفاقا یادمه یکی از آموزشهاش همین سجده کردن به همسر هنگام ورودش به خانه بود و یا تشکر بابت این که می ...

قبله دومش بود خدای روی زمینش بود 

هیچ قسمتیش بیشتر از این بدم نمیومد لباس معمول خیلی از خانمهای بیرون رو تو ذهن همسر بیمارتر از خودش به عنوان لباس س ک سی جا انداخته بود واقعا مریض جنسی بود

من نظر خودم رو هم بگم وقتی هنوووز توی این کشور ، از نظر خود خانمها، ازدواج در 14  سالگی و بارداری در 15 سالگی، افتخار محسوب میشه، چه امیدی میشه داشت به رشد و تعالی خانمها؟

وقتی هنوز اینجا میان با افتخار میگن که رفتن گواهی بکارت گرفتن و این رو سند عفت خودشون می دونن، چه پیشرفتی میشه داشت؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوخي نكن😨😨😨واقعا يكي ميومد همچين حرفي ميزد؟؟؟😨😨😨واكنش بقيه چي بود؟

عاشقش بودن

البته بگم که بعدها مشخص شد که مشاوره تلگ رام  هم می داده و جالب این که عکس پروفایل، متعلق به یک مرد بوده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
من نظر خودم رو هم بگم وقتی هنوووز توی این کشور ، از نظر خود خانمها، ازدواج در 14  سالگی و باردا ...

زنها هرچی عقب مونده تر بچه های نا آگاه و مریضتر و اداره یک مشت مریض احوال نا آگاه که تو سطح یک و دو هرم مازلو گیر کردن خیلی راحت تره تا کسی که دنبال خود شکوفایی میگرده

من نظر خودم رو هم بگم وقتی هنوووز توی این کشور ، از نظر خود خانمها، ازدواج در 14  سالگی و باردا ...

تازه ديروز تو اون تاپيكه چند مفر با افتخار ميگفتن من خودم رفتم گواهي گرفتم به بقيه هم ميگفتن شما هم حتما برين كه اگه شوهرتون شك كردن بتونين از خودتون دفاع كنين😐

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
عاشقش بودن  البته بگم که بعدها مشخص شد که مشاوره تلگ رام  هم می داده و جالب این که عکس پر ...

اينقدر كه من اينا چيزاي عجيب غريب ديدم فك كنم تو زندگي عاديم ١٠٠سالم نميديدم

با ذکر مثال توضیح بده منظورت از اینکه مادری نمیکنه چیه چطور ملکه شدی

خیلی کلیه 

به مرور و تو زندگی اومده دستم که باید چیکار کنم

مثلا وقتی مریض میشه زورش نمیکنم بره دکتر یا خیلی نازشو نمیکشم که الهی بمیرم و بشینم بچه بازی در بیارم. هواشو دارم و تحقیرش نمیکنم. ولی وقتی برای کار اشتباهش چند بار تذکر بدم ببینم انجام نمیده دیگه چیزی نمیگم تا خودش به یه نتیجه برسه که اشتباهه و خودشو اصلاح کنه.و بعدا ازم معذرت میخواد و اظهار پشیمونی میکنه منم دیگه سرکوفتشو بهش نمیزنم که دیدی گفتم و ازین حرفا برای همین همیشه به اشتباهش پیش من اعتراف میکنه

عاشق همیم ولی یه سری کاراشو باید خودش انجام بده. تو بچه داری همش وظیفه من نیست نگه داریش. الان بهش گفتم یه وقتی رو آزاد بذاره و دخترمو نگه داره تا من برم باشگاه

کلا برای خواسته هام خیلی اهل منت کشی نیستم اگه هم ناراحت بشم فقط سکوت میکنم.

به خودم به خاطر خودم میرسم

گاهی که صلاح باشه خرج میکنم نباشه ملاحظه میکنم

کلا خیلی زیاده الان ۶ ساله تازه زندگیمون نرمال شده .یه شبه به دست نمیاد

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
تازه ديروز تو اون تاپيكه چند مفر با افتخار ميگفتن من خودم رفتم گواخي گرفتم به بقيه هم ميگفتن شما هم ...

خب چی بگه آدم؟

آخه بگی  خانم محترم بفهم  مردی که به ناموس خودش انگ هرزگی میزنه، یه برگه کاغذ رو قبول داره؟

یه چیز دیگه که دیدم هیچ چیزی از نظرم وحشتناکتر از این نیست خیلی زنها خودشون رو میزنن به مریضی تا توج ...

یه کار فوق العاده چندش

دقیقا با حرفای شادی جان موافقم 

کم نیستن تعداد خانمای همینجا که این نظرات رو دارن اینجا یه نمومنه خیلی کوچیک از جامعه بیرونه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
خب چی بگه آدم؟ آخه بگی  خانم محترم بفهم  مردی که به ناموس خودش انگ هرزگی میزنه، یه برگه ک ...

اصلا قبولم داشته باشه اونمرد اصلا لياقت اينو داره مه باهاش زندگي كني؟يه سري ديگه هم ميكفتن برگه بگير شايد پشت سرت حرف زدن برو برگه رو بكوب تو دهنشون بعد طلاق بگير خب اگه ميخواي طلاق بگيري مجبوري خودتو اول اثبات كني؟حالا عمرا هم اگه اين آدما تو واقعيت ١٪‏ هم به طلاق فك كنن ميشينن سر زتدگيشون پاي شوهرشونو تو شير ميشورن

زنها هرچی عقب مونده تر بچه های نا آگاه و مریضتر و اداره یک مشت مریض احوال نا آگاه که تو سطح یک و دو ...

وای دقیقا 

هرچی زن آگاه تر باشه جامعه بهتر

ازدواج های موفق تر و کلا یه نسل خوب داریم

حالا ربطی به تحصیلات و اینا نداره

شعور مهمه